UTISCI NAŠIH POLAZNIKA

Zahvaljujući Marijinoj podršci i velikom zalaganju ja sa velikim zadovoljstvom i osmehom na licu dolazim na svaki trening. Veliko hvala !
Maksim, 42
Pravnik
Marija, zahvaljujući tvojoj stručnoj podršci i velikom strpljenju, oslobodio sam se straha od vode i proplivao. Sada sam opet na časovima, sa željom da savladam što bolje još poneku tehniku plivanja. Neizmerno zahvalan.
Dragan, 44
Dipl. ekonomista
Treninzi su odgovarajući mom neznanju koje je vremenom prešlo u poluznanje 🙂 Dinamika je dobra, nije preterano naporno ali dovoljno da se ne zabušava. Ukupan utisak je da sam zadovoljan iskustvom.
Milan, 33
Inženjer
Treninzi su upravo onakvi kako sam ih zamišljao. Opuštena atmosfera, dobra ekipa, neformalna priča i dobar rad. Tehniku jednostavno i jasno objašnjavaš. Inicijalno sam mislio da naučim tehniku i odem negde sam, ali sada mislim da ćemo se dugo družiti. Hvala na svemu, super je.
Aleksandar, 36
Programer
Hvala puno na strpljenju i mirnom pristupu učenja tehnike. S obzirom na strah i suzdržanost sa kojim sam došla na prvi trening, baš strpljenje i lagan tempo su mi pomogli da se već posle prvog časa osećam slobodno i mnooogo opuštenije u vodi. Prezadovoljna sam časovima i svaki sledeći jedva čekam 🙂 Hvala punooo i sve preporuke.
Anđela, 28
Inženjer geodezije
Hvala za nesebičnu podršku i strpljenju prilikom obuke. Neverovatan pedagog uz koga ništa nije nemoguće, pa čak i savladavanje straha od vode u zrelom dobu. Čista 10-ka 🙂
Mira, 35
Dipl. ekonomista
Draga Marija, zahvaljujući tvom znanju, stručnosti, strpljenju, moje mučenje u vodi se pretvorilo u uživanje na vodi. Pozitivnom energijom, i interesantnim vežbama uspevaš da svaki čas učiniš zabavnim, često sa utiskom da je sve prebrzo prošlo.
Zoran, 56
Inženjer
Beskrajno sam zahvalan na svemu što si učinila da proplivam, prvenstveno da prebrodim strah. Pored folklora i gym-a, plivanje će postati još jedan hobi.
Čaba,33
Medicinski tehničar
Zahvaljujući Mariji i njenom posvećenom radu i trudu, usavršavam sve tehnike i trudim se da pratim i primenim svaki njen savet jer je veliki znalac. Nadam se da ću uspeti da dostignem svoj cilj, a to je da kontinuirano plivam 1500 m 🙂 Uz Mariju, sve je moguće, a plivanje je divan sport i zahteva posvećenost.
Miloš, 34
Ekonomista
Od nekoga ko se bojao duboke vode, tj. gubljenja tla pod nogama, zahvaljujući Mariji postao sam neko ko je zavoleo bazen i plivanje uopšte, osećaj slobode... Hvala ti na prvim koracima koje sam napravio u plivanju.
Darko, 36
Magacioner
Plivanje mi je postalo zadovoljstvo, zahvaljujući Mariji. Ona je veliki profesionalac i svakom bih je preporučio. Mnogo ti hvala na svemu.
Srđan, 48
Selektor fotografije
Veliku zahvalnost dugujem Mariji što je promenila moj život, što ću početi da uživam u nekim stvarima što do sada nisam mogao. Sve pohvale na profesionalnosti, posvećenosti, razumevanju, srdačnosti, a pre svega ljudskosti. Uživanje je doći kod nje na čas i svaki put sa osmehom odlazim sa njega. Još jednom veliko HVAAAAAALAAAA za sve što čini za nas, za mene 🙂
Slobodan, 37
Agent prodaje u nekretninama
Veoma sam zahvalna što postoji ovakav vid obuke i rekreacije istovremeno. Dobrobiti su velike: poboljšanje kondicije, sigurnosti u vodi, opuštanje i savladavanje tehnika.Šta god je kome potrebno. Sve ovo, odražava se i na kvalitet života u smislu mogućnosti potpunog uživanja na putovanjima, gde imamo prilike da sve ovo koristimo. Verujem da je za ovakvu obuku i angažman potrebno puno strpljenja, posvećenosti, dobrih komunikacionih veština... Iz tog razloga ovakav vid obuke gotovo da i ne postoji. Kroz podršku, zanimljive treninge, korekcije, Marija nas na najbolji način vodi u ovom svetu iskonski prirodnim za nas, a istovremeno i izvorom najvećih strahova. Zato mislim da ovde postoji i terapeutska dimenzija koje smo, manje ili više svesni. Jedno veliko HVALA Mariji za dobru nameru, pre svega.
Gordana, 56
Preduzetnica
Draga Marija, dugo sam imala želju da naučim da plivam. Drago mi je što sam tebe upoznala. Jako si strpljiva, pažljiva, komunikativna. I kritiku koju uputiš, podstakneš me da se više potrudim. Hvala od srca.
Liridona, 28
Šminker
Prvi put sam zaplivao u 31. godini zahvaljujući instruktorki Mariji i to samo kroz nekoliko časova. Marija je vrhunski profesionalac i svoj posao obavlja vrlo posvećeno i marljivo. Ovim putem bih joj se zahvalio na strpljenju i što mi je pomogla da savladam osnovne tehnike plivanja, postepeno i na adekvatan način. Marija, još jednom hvala da dosadašnjem prenesenom znanju.
Slobodan, 31
Pravnik
Marija, hvala ti na podršci i ohrabrenju da prebrodim svoj najveći strah. Zahvaljujući tebi oslobodio sam se straha i zavoleo čari plivanja. Sjajan si trener, psiholog ali pre svega čovek.
Savo, 27
Dipl.inženjer
Hvala za veru, trud i strpljenje. Hvala za lepo i kvalitetno provedeno vreme. Hvala za moj prvi samostalni boravak u vodi. Divan si profesor.
Darko, 44
Veterinar
Plivanje je jedna divna aktivnost i Marija mi pomaže da se oslobodim dubine i pravilno da plivam. Ona je sjajan instruktor, pravi pedagog sa odličnom metodologijom i pristupom. Jedva čekam da nastavimo od jeseni,i radujem se svakim novim ulaskom u vodu 🙂
Milivoj, 34
Softver developer
Škola plivanja mi je mnogo pomogla da se oslobodim straha od vode. Prijalo mi je što su časovi pružali postepeno savladavanje tehnike i što je Marija svojim strpljenjem i stručnošću pomogla da zavolim plivanje.