UTISCI POLAZNIKA

Fina, brza, poštena poslovna žena sa kojom se lako možeš dogovoriti. Bio sam na nultom znanju iz plivanja, a sada sam naučio prsno i počeo da uživam u plivanju. Marija dozira treninge spram spremnosti polaznika i moram da priznam da su dobro intenzivni i "čiste glave" idem na posao. Hvala puno na pomoći, vidimo se u sezoni br. 2.
Ferenc, 44
Inženjer računarstva
Sve pohvale za Mariju, njen entuzijazam i profesionalnost. Plivanje sa njom je bilo lako i uspešno. Vidimo se u septembru.
Dejan, 39
Ekonomista
U cilju mi je bilo da se oslobodim straha od ronjenja i naučim osnovnu tehniku prsnog što sam zahvaljujući Mariji uspela za relativno kratko vreme. Najviše su mi prijale vežbe na kojima sam učila pravilno disanje. Takođe mi je puno pomogla i priča sa kojom sam bila stabilnija i opuštenija u glavi.
Darija, 29
Dizajner
Draga Marija, mnogo mi se sviđa princip i organizacija časa. Odličan si trener i čovek. Vidimo se ponovo i usavršavamo nove tehnike.
Slađana, 34
Vaspitač
Došavši na časove kod Marije, nisam ni na kraju pameti imao ideju da ću za samo 4 časa napredovati ovoliko koliko sam napredovao. Zahvaljujući njenom strpljenju, postao sam sigurniji u sebe dok sam u vodi, naučio sam da se opustim. Od početka sam znao da će odnos sa Marijom, pored profesionalnog, biti i drugarski. Atmosfera je sjajna.
Slaviša, 21
Student
Draga Marija, hvala na strpljenju i posvećenosti. Uživala sam u svakom času plivanja i dosta naučila od najbolje. Vidimo se ponovo 🙂
Svetlana, 47
Profesor hemije
Zahvaljujući Mariji, ostvarila mi se najveća želja i naučila sam da plivam. Hvala na svakom savjetu i divnom druženju.
Jovana, 20
Student
Hvala Marija na strpljenju. Kao neko ko nije u vodu smeo da uđe, posle 2 meseca plivam.
Anđa, 31
Dipl. ekolog
Svaki čas čekam sa nestrpljenjem jer svaki čas sam sigurnija u sebe. Mariji kompletno poverenje. Hvala za sve.
Nina, 27
Ekonomista
Kao poluplivač, bez straha od vode, na prvom treningu sam shvatio koliko ne znam da plivam. Iz treninga u trening moja tehnika plivanja i disanja je postajala sve bolja. Mariju sam pronašao putem preporuke i nisam se pokajao. Vrhunski znalac svog zanata+dobra energija+maksimalno strpljenje=pun pogodak. Hvala ti Maki 🙂
Bojan, 38
Kontrolor kvaliteta
Ispunila mi se želja da bez straha boravim u vodi, povremeno čak i da dišem u vodi 🙂 i da naučim da plivam 🙂 Savladala sam prsnu tehniku a i leđnu 🙂 Hvala na strpljenju i podršci i da pobedim dugogodišnji strah od vode 🙂
Andreja, 39
profesor
Nisam mislila da će išta biti od mene i moje želje za učenjem, ali... Hvala ti na zaista divnoj energiji, koja mi je pre svega pomogla da se na bazenu osećam prijatno i da ništa nije nemoguće ako postoji želja i splet okolnosti.Hvala ti na svemu i želim da te na ovim treninzima prate samo divni ljudi sa divnom energijom i da nastaviš da uživaš u ovome... Jer zaista dobro radiš. Utisak cele obuke... Svaki put sam sa nestrpljenjem želela da dođem da se ismejemo i odem totalno relax.
Jelena, 41
Građevinski inženjer
Ispunila mi se dugogodišnja želja da naučim da plivam i to za izuzetno kratko vreme. Za sada prsno i leđno, ali ne odustajem. Nadam se da će ovo druženje potrajati bar 1 godinu. Hvala na podršci, strpljenju i posvećenosti. Uz tvoju pomoć, uspela sam da pobedim samu sebe.
Brankica, 49
Dipl. ekonomista
29 godina nisam znao da plivam i nisam mislio da ću se ikada osloboditi u vodi. Trebalo mi je dve nedelje da pozovem Mariju i skupim hrabrost, ali to je definitivno najbolja odluka ove godine. I dalje ne mogu da poverujem da sam proplivao. Marija je super trener i mnogo mi znače ovi treninzi. Otvorili su mi svet vode i radujem se što mogu to da istražujem. Ne planiram da prestanem da treniram.Hvala Marija.
Stefan, 29
Dizajner
Čekao sam na časove kod Marije 4-5 meseci i isplatilo se. Ona je divan pedagog i instruktor. Nema žurbe kod nje i sve ide kako treba da ide. Saradnja sa njom je na visokom nivou. Svaka preporuka. Treninzi nisu samo treninzi već i neka vrsta prijateljstva. Da nije bilo nje, verovatno nikada ne bih naučio da plivam. Hvala ti.
Rade, 41
Građevinski tehničar
Ubedljivo najbolja odluka koju sam doneo u poslednjih par godina je da postanem plivač, međutim uvek postoji strepnja da li ću to moći. I onda upoznam Maju. Odličan instruktor koji sa velikom pažnjom prati svaki korak, daje savete i trudi se da objasni teoriju kako praktično treba sve izvesti. Svaki trening je pravo zadovoljstvo a uspeh je zagarantovan. Hvala ti puno, od srca.