UTISCI POLAZNIKA

Draga Marija, jako mi se sviđa princip rada koji primenjuješ kao i organizacija časa i prijatna atmosfera. Hvala puno na svim savetima i nadam se da ćemo se družiti i usavršavati nove tehnike.
Jelena, 29
Master ing. tehnologije
Hvala što mi je plivanje i rano ustajanje postalo zanimljivo 🙂
Bojana, 25
Dipl. ing
Hvala što si me oslobodila početnog straha od vode i što sam za ovih mesec dana, u svojoj 27. godini uspela da savladam početne korake plivanja. Radujem se daljem nadograđivanju veština u plivanju sa tobom.
Jovana, 27
Student
Želim Vama i mojoj ekipici svako dobro i hvala za rezultat koji smo zajedno postigli.
Olivera, 59
Dipl. ekonomista
Sve pohvale za Mariju, divno iskustvo. Uz njenu pomoć savladala sam tehniku plivanja. Hvala na svemu.
Mirjana, 37
Prof. geografije
Jako sam srećna što sam uz tvoju pomoć uspela da se oslobodim straha od vode i konačno naučim da plivam u svojoj 53. godini. Nikad nije kasno uz dobrog instruktora. Moja preporuka za neplivače je da godine nisu prepreka.Hvala ti.
Rosa, 53
Ugostitelj
Zahvaljujući Marijinoj podršci i velikom zalaganju ja sa velikim zadovoljstvom i osmehom na licu dolazim na svaki trening. Veliko hvala !
Maksim, 42
Pravnik
Marija, zahvaljujući tvojoj stručnoj podršci i velikom strpljenju, oslobodio sam se straha od vode i proplivao. Sada sam opet na časovima, sa željom da savladam što bolje još poneku tehniku plivanja. Neizmerno zahvalan.
Dragan, 44
Dipl. ekonomista
Treninzi su odgovarajući mom neznanju koje je vremenom prešlo u poluznanje 🙂 Dinamika je dobra, nije preterano naporno ali dovoljno da se ne zabušava. Ukupan utisak je da sam zadovoljan iskustvom.
Milan, 33
Inženjer
Treninzi su upravo onakvi kako sam ih zamišljao. Opuštena atmosfera, dobra ekipa, neformalna priča i dobar rad. Tehniku jednostavno i jasno objašnjavaš. Inicijalno sam mislio da naučim tehniku i odem negde sam, ali sada mislim da ćemo se dugo družiti. Hvala na svemu, super je.
Aleksandar, 36
Programer
Hvala puno na strpljenju i mirnom pristupu učenja tehnike. S obzirom na strah i suzdržanost sa kojim sam došla na prvi trening, baš strpljenje i lagan tempo su mi pomogli da se već posle prvog časa osećam slobodno i mnooogo opuštenije u vodi. Prezadovoljna sam časovima i svaki sledeći jedva čekam 🙂 Hvala punooo i sve preporuke.
Anđela, 28
Inženjer geodezije
Hvala za nesebičnu podršku i strpljenju prilikom obuke. Neverovatan pedagog uz koga ništa nije nemoguće, pa čak i savladavanje straha od vode u zrelom dobu. Čista 10-ka 🙂
Mira, 35
Dipl. ekonomista
Draga Marija, zahvaljujući tvom znanju, stručnosti, strpljenju, moje mučenje u vodi se pretvorilo u uživanje na vodi. Pozitivnom energijom, i interesantnim vežbama uspevaš da svaki čas učiniš zabavnim, često sa utiskom da je sve prebrzo prošlo.
Zoran, 56
Inženjer
Beskrajno sam zahvalan na svemu što si učinila da proplivam, prvenstveno da prebrodim strah. Pored folklora i gym-a, plivanje će postati još jedan hobi.
Čaba,33
Medicinski tehničar
Zahvaljujući Mariji i njenom posvećenom radu i trudu, usavršavam sve tehnike i trudim se da pratim i primenim svaki njen savet jer je veliki znalac. Nadam se da ću uspeti da dostignem svoj cilj, a to je da kontinuirano plivam 1500 m 🙂 Uz Mariju, sve je moguće, a plivanje je divan sport i zahteva posvećenost.
Miloš, 34
Ekonomista
Od nekoga ko se bojao duboke vode, tj. gubljenja tla pod nogama, zahvaljujući Mariji postao sam neko ko je zavoleo bazen i plivanje uopšte, osećaj slobode... Hvala ti na prvim koracima koje sam napravio u plivanju.
Darko, 36
Magacioner
Plivanje mi je postalo zadovoljstvo, zahvaljujući Mariji. Ona je veliki profesionalac i svakom bih je preporučio. Mnogo ti hvala na svemu.
Srđan, 48
Selektor fotografije
Veliku zahvalnost dugujem Mariji što je promenila moj život, što ću početi da uživam u nekim stvarima što do sada nisam mogao. Sve pohvale na profesionalnosti, posvećenosti, razumevanju, srdačnosti, a pre svega ljudskosti. Uživanje je doći kod nje na čas i svaki put sa osmehom odlazim sa njega. Još jednom veliko HVAAAAAALAAAA za sve što čini za nas, za mene 🙂
Slobodan, 37
Agent prodaje u nekretninama
Veoma sam zahvalna što postoji ovakav vid obuke i rekreacije istovremeno. Dobrobiti su velike: poboljšanje kondicije, sigurnosti u vodi, opuštanje i savladavanje tehnika.Šta god je kome potrebno. Sve ovo, odražava se i na kvalitet života u smislu mogućnosti potpunog uživanja na putovanjima, gde imamo prilike da sve ovo koristimo. Verujem da je za ovakvu obuku i angažman potrebno puno strpljenja, posvećenosti, dobrih komunikacionih veština... Iz tog razloga ovakav vid obuke gotovo da i ne postoji. Kroz podršku, zanimljive treninge, korekcije, Marija nas na najbolji način vodi u ovom svetu iskonski prirodnim za nas, a istovremeno i izvorom najvećih strahova. Zato mislim da ovde postoji i terapeutska dimenzija koje smo, manje ili više svesni. Jedno veliko HVALA Mariji za dobru nameru, pre svega.
Gordana, 56
Preduzetnica
Draga Marija, dugo sam imala želju da naučim da plivam. Drago mi je što sam tebe upoznala. Jako si strpljiva, pažljiva, komunikativna. I kritiku koju uputiš, podstakneš me da se više potrudim. Hvala od srca.