UTISCI POLAZNIKA

Ubedljivo najbolja odluka koju sam doneo u poslednjih par godina je da postanem plivač, međutim uvek postoji strepnja da li ću to moći. I onda upoznam Maju. Odličan instruktor koji sa velikom pažnjom prati svaki korak, daje savete i trudi se da objasni teoriju kako praktično treba sve izvesti. Svaki trening je pravo zadovoljstvo a uspeh je zagarantovan. Hvala ti puno, od srca.
Marko, 39
Konsultant u oblasti telekomunikacija
Odličan i metodičan pristup učenju tehnika plivanja, to mi se mnogo dopalo.Tek ovdje sam vidio koliko ne znam da plivam.
Jovan, 42
DevOps
Marija, mnogo ti hvala za podršku i razumijevanje tokom svih časova i mog proplivavanja 🙂
Slađana, 40
Office manager
Pre časova plivanja, bazen sam koristio isključivo za relaksaciju. Sada mi je plivanje glavni vid rekreacije. Sve preporuke za Mariju, pažljivo i strpljivo nas je naučila kako da plivamo. Pritom su časovi uvek dinamični i zanimljivi.
Miloš, 25
Softver inženjer
Treninzi mi jako prijaju i osećam se predivno posle. Ekipa je sjajna. Nadam se da sam dobar đak i da ću uspeti sve tehnike da savladam.
Aleksandra, 28
Groomer
HVALA na strpljenju, podršci i dobroj energiji koju si mi nesebično prenela.Odličan si metodičar i veliki čovek (danas velika retkost).
Dragana, 53
Univerzitetski profesor
Draga Marija, jako mi se sviđa princip rada koji primenjuješ kao i organizacija časa i prijatna atmosfera. Hvala puno na svim savetima i nadam se da ćemo se družiti i usavršavati nove tehnike.
Jelena, 29
Master ing. tehnologije
Hvala što mi je plivanje i rano ustajanje postalo zanimljivo 🙂
Bojana, 25
Dipl. ing
Hvala što si me oslobodila početnog straha od vode i što sam za ovih mesec dana, u svojoj 27. godini uspela da savladam početne korake plivanja. Radujem se daljem nadograđivanju veština u plivanju sa tobom.
Jovana, 27
Student
Želim Vama i mojoj ekipici svako dobro i hvala za rezultat koji smo zajedno postigli.
Olivera, 59
Dipl. ekonomista
Sve pohvale za Mariju, divno iskustvo. Uz njenu pomoć savladala sam tehniku plivanja. Hvala na svemu.
Mirjana, 37
Prof. geografije
Jako sam srećna što sam uz tvoju pomoć uspela da se oslobodim straha od vode i konačno naučim da plivam u svojoj 53. godini. Nikad nije kasno uz dobrog instruktora. Moja preporuka za neplivače je da godine nisu prepreka.Hvala ti.
Rosa, 53
Ugostitelj
Zahvaljujući Marijinoj podršci i velikom zalaganju ja sa velikim zadovoljstvom i osmehom na licu dolazim na svaki trening. Veliko hvala !
Maksim, 42
Pravnik
Marija, zahvaljujući tvojoj stručnoj podršci i velikom strpljenju, oslobodio sam se straha od vode i proplivao. Sada sam opet na časovima, sa željom da savladam što bolje još poneku tehniku plivanja. Neizmerno zahvalan.
Dragan, 44
Dipl. ekonomista
Treninzi su odgovarajući mom neznanju koje je vremenom prešlo u poluznanje 🙂 Dinamika je dobra, nije preterano naporno ali dovoljno da se ne zabušava. Ukupan utisak je da sam zadovoljan iskustvom.
Milan, 33
Inženjer
Treninzi su upravo onakvi kako sam ih zamišljao. Opuštena atmosfera, dobra ekipa, neformalna priča i dobar rad. Tehniku jednostavno i jasno objašnjavaš. Inicijalno sam mislio da naučim tehniku i odem negde sam, ali sada mislim da ćemo se dugo družiti. Hvala na svemu, super je.
Aleksandar, 36
Programer
Hvala puno na strpljenju i mirnom pristupu učenja tehnike. S obzirom na strah i suzdržanost sa kojim sam došla na prvi trening, baš strpljenje i lagan tempo su mi pomogli da se već posle prvog časa osećam slobodno i mnooogo opuštenije u vodi. Prezadovoljna sam časovima i svaki sledeći jedva čekam 🙂 Hvala punooo i sve preporuke.
Anđela, 28
Inženjer geodezije
Hvala za nesebičnu podršku i strpljenju prilikom obuke. Neverovatan pedagog uz koga ništa nije nemoguće, pa čak i savladavanje straha od vode u zrelom dobu. Čista 10-ka 🙂
Mira, 35
Dipl. ekonomista
Draga Marija, zahvaljujući tvom znanju, stručnosti, strpljenju, moje mučenje u vodi se pretvorilo u uživanje na vodi. Pozitivnom energijom, i interesantnim vežbama uspevaš da svaki čas učiniš zabavnim, često sa utiskom da je sve prebrzo prošlo.