UTISCI POLAZNIKA

Bilo mi je sjajno u školi plivanja, fantastično iskustvo. Podstaklo me je da se i dalje usavršavam u plivanju i budem što bolja. Vežbe su odlične, puno pomažu.Dobra je organizacija časova i Marija je sjajan trener koji tera svoje učenike da budu bolji. Takođe, daje im neophodno samopouzdanje pri celom procesu.
Marina, 28
Softver ing.
Pružena mi je prilika da uz profesionalni, a opet jednostavan pristup, savladam tehnike plivanja. Samim tim, poboljšao sam fizičku spremnost. Sve preporuke.
Marko, 30
Vožač
Na časove plivanja sam došao pun nesigurnosti i strahova. Odlazim sa dobrim znanjem i sigurnošću u vodi. Marija je bila puna strpljenja, sa odličnim pristupom i pomogla mi je da savladam svoje strahove i različite tehnike plivanja i održavanja. Hvala ti puno Marija 🙂
Vukašin, 26
Savetnik za marketing
Ovi časovi plivanja su za mene veliko uživanje i rasterećenje. Prosto neverovatno koliko energije usmerim na uživanje u vodi i to sve zahvaljujući Mariji koja zna kada i kako da iskoordinira.
Milan, 31
Preduzetnik
Volim četvrtak veče jer je vreme za čas plivanja. Za ovih par meseci, naučio sam svašta novo i super zabavljao. Hvala Marija na svemu.
Željko, 33
Dipl. inženjer
Obožavam da plivam ali dok nisam krenula na časove kod Marije brzo sam se zamarala, nisam znala pravilno da dišem, ni da izvodim pokrete rukama i nogama. Već posle nekoliko časova sam bila oduševljena napretkom i sada imam motivaciju da redovno idem na plivanje, Hvala, Marija.
Jelena, 39
Prof. engleskog jezika
Godinama sam želela da naučim "pravilno" da plivam i napokon sam blizu ostvarenja svoje želje. Marija je izuzetno posvećena svom radu i svakom pojedinačnom plivaču.Za veoma kratko vreme sam naučila osnovne tehnike i sada mogu da vežbam i plivam sa uživanjem. Nekoliko meseci sam razmišljala da li da se prijavim ili ne, ali sada mi je žao što nisam ranije. Hvala Marija 🙂
Tanja, 49
Ekonomista
Marija je na svakom treningu bila prepuna podrške. Izvlačila je maksimum iz mene i uvek je imala prave reči. Ima mnogo znanja koje nesebično deli. Pomogla mi je da naučim da plivam, ima mnogo strpljenja i smernica. Svaki čas je bio koristan i zabavan.
Bojana, 26
Psiholog
Mnogo dug period sam tražila adekvatnog trenera koji će me spremiti za poslednji ispit na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Zatim sam našla Mariju, gde slobodno mogu reći da je ona bila pun pogodak. Sjajan trener, još bolji psiholog. Odličan način komunikacije sa klijentima i vrlo odgovorna za odnos prema samom treningu. A ja sam ispit položla i otklonila strah od samog plivanja i istoimenog ispita. Marija je takođe sjajan prijatelj i izuzetno mi je drago da sam je upoznala. Maro, hvala 🙂
Sanja,
Student FFK
Više od godinu dana sam pratila Marijin rad, čitala recenzije. Da sam tada znala da ću na drugom času proplivati, a na trećem preplivati bazen, prijavila bih se odmah. Sve pohvale za profesionalnost i posvećenost. Premašila je sva moja očekivanja 🙂
Miroslava, 48
Modni kreator
Sve pohvale za Mariju. Pre svega, jako dobra osoba i odličan trener. Došla sam kao neplivač i sa strahom od vode. Pored nje sam taj strah prevazišla i naučila osnovnu tehniku prsnog plivanja. Jako mi je drago što sam je upoznala.
Lidija, 27
Medicinska sestra
Fina, brza, poštena poslovna žena sa kojom se lako možeš dogovoriti. Bio sam na nultom znanju iz plivanja, a sada sam naučio prsno i počeo da uživam u plivanju. Marija dozira treninge spram spremnosti polaznika i moram da priznam da su dobro intenzivni i "čiste glave" idem na posao. Hvala puno na pomoći, vidimo se u sezoni br. 2.
Ferenc, 44
Inženjer računarstva
Sve pohvale za Mariju, njen entuzijazam i profesionalnost. Plivanje sa njom je bilo lako i uspešno. Vidimo se u septembru.
Dejan, 39
Ekonomista
U cilju mi je bilo da se oslobodim straha od ronjenja i naučim osnovnu tehniku prsnog što sam zahvaljujući Mariji uspela za relativno kratko vreme. Najviše su mi prijale vežbe na kojima sam učila pravilno disanje. Takođe mi je puno pomogla i priča sa kojom sam bila stabilnija i opuštenija u glavi.
Darija, 29
Dizajner
Draga Marija, mnogo mi se sviđa princip i organizacija časa. Odličan si trener i čovek. Vidimo se ponovo i usavršavamo nove tehnike.
Slađana, 34
Vaspitač
Došavši na časove kod Marije, nisam ni na kraju pameti imao ideju da ću za samo 4 časa napredovati ovoliko koliko sam napredovao. Zahvaljujući njenom strpljenju, postao sam sigurniji u sebe dok sam u vodi, naučio sam da se opustim. Od početka sam znao da će odnos sa Marijom, pored profesionalnog, biti i drugarski. Atmosfera je sjajna.
Slaviša, 21
Student
Draga Marija, hvala na strpljenju i posvećenosti. Uživala sam u svakom času plivanja i dosta naučila od najbolje. Vidimo se ponovo 🙂
Svetlana, 47
Profesor hemije
Zahvaljujući Mariji, ostvarila mi se najveća želja i naučila sam da plivam. Hvala na svakom savjetu i divnom druženju.
Jovana, 20
Student
Hvala Marija na strpljenju. Kao neko ko nije u vodu smeo da uđe, posle 2 meseca plivam.
Anđa, 31
Dipl. ekolog
Svaki čas čekam sa nestrpljenjem jer svaki čas sam sigurnija u sebe. Mariji kompletno poverenje. Hvala za sve.
Nina, 27
Ekonomista
Kao poluplivač, bez straha od vode, na prvom treningu sam shvatio koliko ne znam da plivam. Iz treninga u trening moja tehnika plivanja i disanja je postajala sve bolja. Mariju sam pronašao putem preporuke i nisam se pokajao. Vrhunski znalac svog zanata+dobra energija+maksimalno strpljenje=pun pogodak. Hvala ti Maki 🙂
Bojan, 38
Kontrolor kvaliteta
Ispunila mi se želja da bez straha boravim u vodi, povremeno čak i da dišem u vodi 🙂 i da naučim da plivam 🙂 Savladala sam prsnu tehniku a i leđnu 🙂 Hvala na strpljenju i podršci i da pobedim dugogodišnji strah od vode 🙂
Andreja, 39
profesor
Nisam mislila da će išta biti od mene i moje želje za učenjem, ali... Hvala ti na zaista divnoj energiji, koja mi je pre svega pomogla da se na bazenu osećam prijatno i da ništa nije nemoguće ako postoji želja i splet okolnosti.Hvala ti na svemu i želim da te na ovim treninzima prate samo divni ljudi sa divnom energijom i da nastaviš da uživaš u ovome... Jer zaista dobro radiš. Utisak cele obuke... Svaki put sam sa nestrpljenjem želela da dođem da se ismejemo i odem totalno relax.
Jelena, 41
Građevinski inženjer
Ispunila mi se dugogodišnja želja da naučim da plivam i to za izuzetno kratko vreme. Za sada prsno i leđno, ali ne odustajem. Nadam se da će ovo druženje potrajati bar 1 godinu. Hvala na podršci, strpljenju i posvećenosti. Uz tvoju pomoć, uspela sam da pobedim samu sebe.
Brankica, 49
Dipl. ekonomista
29 godina nisam znao da plivam i nisam mislio da ću se ikada osloboditi u vodi. Trebalo mi je dve nedelje da pozovem Mariju i skupim hrabrost, ali to je definitivno najbolja odluka ove godine. I dalje ne mogu da poverujem da sam proplivao. Marija je super trener i mnogo mi znače ovi treninzi. Otvorili su mi svet vode i radujem se što mogu to da istražujem. Ne planiram da prestanem da treniram.Hvala Marija.
Stefan, 29
Dizajner
Čekao sam na časove kod Marije 4-5 meseci i isplatilo se. Ona je divan pedagog i instruktor. Nema žurbe kod nje i sve ide kako treba da ide. Saradnja sa njom je na visokom nivou. Svaka preporuka. Treninzi nisu samo treninzi već i neka vrsta prijateljstva. Da nije bilo nje, verovatno nikada ne bih naučio da plivam. Hvala ti.
Rade, 41
Građevinski tehničar
Ubedljivo najbolja odluka koju sam doneo u poslednjih par godina je da postanem plivač, međutim uvek postoji strepnja da li ću to moći. I onda upoznam Maju. Odličan instruktor koji sa velikom pažnjom prati svaki korak, daje savete i trudi se da objasni teoriju kako praktično treba sve izvesti. Svaki trening je pravo zadovoljstvo a uspeh je zagarantovan. Hvala ti puno, od srca.
Marko, 39
Konsultant u oblasti telekomunikacija
Odličan i metodičan pristup učenju tehnika plivanja, to mi se mnogo dopalo.Tek ovdje sam vidio koliko ne znam da plivam.
Jovan, 42
DevOps
Marija, mnogo ti hvala za podršku i razumijevanje tokom svih časova i mog proplivavanja 🙂
Slađana, 40
Office manager
Pre časova plivanja, bazen sam koristio isključivo za relaksaciju. Sada mi je plivanje glavni vid rekreacije. Sve preporuke za Mariju, pažljivo i strpljivo nas je naučila kako da plivamo. Pritom su časovi uvek dinamični i zanimljivi.
Miloš, 25
Softver inženjer
Treninzi mi jako prijaju i osećam se predivno posle. Ekipa je sjajna. Nadam se da sam dobar đak i da ću uspeti sve tehnike da savladam.
Aleksandra, 28
Groomer
HVALA na strpljenju, podršci i dobroj energiji koju si mi nesebično prenela.Odličan si metodičar i veliki čovek (danas velika retkost).
Dragana, 53
Univerzitetski profesor
Draga Marija, jako mi se sviđa princip rada koji primenjuješ kao i organizacija časa i prijatna atmosfera. Hvala puno na svim savetima i nadam se da ćemo se družiti i usavršavati nove tehnike.
Jelena, 29
Master ing. tehnologije
Hvala što mi je plivanje i rano ustajanje postalo zanimljivo 🙂
Bojana, 25
Dipl. ing
Hvala što si me oslobodila početnog straha od vode i što sam za ovih mesec dana, u svojoj 27. godini uspela da savladam početne korake plivanja. Radujem se daljem nadograđivanju veština u plivanju sa tobom.
Jovana, 27
Student
Želim Vama i mojoj ekipici svako dobro i hvala za rezultat koji smo zajedno postigli.
Olivera, 59
Dipl. ekonomista
Sve pohvale za Mariju, divno iskustvo. Uz njenu pomoć savladala sam tehniku plivanja. Hvala na svemu.
Mirjana, 37
Prof. geografije
Jako sam srećna što sam uz tvoju pomoć uspela da se oslobodim straha od vode i konačno naučim da plivam u svojoj 53. godini. Nikad nije kasno uz dobrog instruktora. Moja preporuka za neplivače je da godine nisu prepreka.Hvala ti.
Rosa, 53
Ugostitelj
Zahvaljujući Marijinoj podršci i velikom zalaganju ja sa velikim zadovoljstvom i osmehom na licu dolazim na svaki trening. Veliko hvala !
Maksim, 42
Pravnik
Marija, zahvaljujući tvojoj stručnoj podršci i velikom strpljenju, oslobodio sam se straha od vode i proplivao. Sada sam opet na časovima, sa željom da savladam što bolje još poneku tehniku plivanja. Neizmerno zahvalan.
Dragan, 44
Dipl. ekonomista
Treninzi su odgovarajući mom neznanju koje je vremenom prešlo u poluznanje 🙂 Dinamika je dobra, nije preterano naporno ali dovoljno da se ne zabušava. Ukupan utisak je da sam zadovoljan iskustvom.
Milan, 33
Inženjer
Treninzi su upravo onakvi kako sam ih zamišljao. Opuštena atmosfera, dobra ekipa, neformalna priča i dobar rad. Tehniku jednostavno i jasno objašnjavaš. Inicijalno sam mislio da naučim tehniku i odem negde sam, ali sada mislim da ćemo se dugo družiti. Hvala na svemu, super je.
Aleksandar, 36
Programer
Hvala puno na strpljenju i mirnom pristupu učenja tehnike. S obzirom na strah i suzdržanost sa kojim sam došla na prvi trening, baš strpljenje i lagan tempo su mi pomogli da se već posle prvog časa osećam slobodno i mnooogo opuštenije u vodi. Prezadovoljna sam časovima i svaki sledeći jedva čekam 🙂 Hvala punooo i sve preporuke.
Anđela, 28
Inženjer geodezije
Hvala za nesebičnu podršku i strpljenju prilikom obuke. Neverovatan pedagog uz koga ništa nije nemoguće, pa čak i savladavanje straha od vode u zrelom dobu. Čista 10-ka 🙂
Mira, 35
Dipl. ekonomista
Draga Marija, zahvaljujući tvom znanju, stručnosti, strpljenju, moje mučenje u vodi se pretvorilo u uživanje na vodi. Pozitivnom energijom, i interesantnim vežbama uspevaš da svaki čas učiniš zabavnim, često sa utiskom da je sve prebrzo prošlo.
Zoran, 56
Inženjer
Beskrajno sam zahvalan na svemu što si učinila da proplivam, prvenstveno da prebrodim strah. Pored folklora i gym-a, plivanje će postati još jedan hobi.
Čaba,33
Medicinski tehničar
Zahvaljujući Mariji i njenom posvećenom radu i trudu, usavršavam sve tehnike i trudim se da pratim i primenim svaki njen savet jer je veliki znalac. Nadam se da ću uspeti da dostignem svoj cilj, a to je da kontinuirano plivam 1500 m 🙂 Uz Mariju, sve je moguće, a plivanje je divan sport i zahteva posvećenost.
Miloš, 34
Ekonomista
Od nekoga ko se bojao duboke vode, tj. gubljenja tla pod nogama, zahvaljujući Mariji postao sam neko ko je zavoleo bazen i plivanje uopšte, osećaj slobode... Hvala ti na prvim koracima koje sam napravio u plivanju.
Darko, 36
Magacioner
Plivanje mi je postalo zadovoljstvo, zahvaljujući Mariji. Ona je veliki profesionalac i svakom bih je preporučio. Mnogo ti hvala na svemu.
Srđan, 48
Selektor fotografije
Veliku zahvalnost dugujem Mariji što je promenila moj život, što ću početi da uživam u nekim stvarima što do sada nisam mogao. Sve pohvale na profesionalnosti, posvećenosti, razumevanju, srdačnosti, a pre svega ljudskosti. Uživanje je doći kod nje na čas i svaki put sa osmehom odlazim sa njega. Još jednom veliko HVAAAAAALAAAA za sve što čini za nas, za mene 🙂
Slobodan, 37
Agent prodaje u nekretninama
Veoma sam zahvalna što postoji ovakav vid obuke i rekreacije istovremeno. Dobrobiti su velike: poboljšanje kondicije, sigurnosti u vodi, opuštanje i savladavanje tehnika.Šta god je kome potrebno. Sve ovo, odražava se i na kvalitet života u smislu mogućnosti potpunog uživanja na putovanjima, gde imamo prilike da sve ovo koristimo. Verujem da je za ovakvu obuku i angažman potrebno puno strpljenja, posvećenosti, dobrih komunikacionih veština... Iz tog razloga ovakav vid obuke gotovo da i ne postoji. Kroz podršku, zanimljive treninge, korekcije, Marija nas na najbolji način vodi u ovom svetu iskonski prirodnim za nas, a istovremeno i izvorom najvećih strahova. Zato mislim da ovde postoji i terapeutska dimenzija koje smo, manje ili više svesni. Jedno veliko HVALA Mariji za dobru nameru, pre svega.
Gordana, 56
Preduzetnica
Draga Marija, dugo sam imala želju da naučim da plivam. Drago mi je što sam tebe upoznala. Jako si strpljiva, pažljiva, komunikativna. I kritiku koju uputiš, podstakneš me da se više potrudim. Hvala od srca.
Liridona, 28
Šminker
Prvi put sam zaplivao u 31. godini zahvaljujući instruktorki Mariji i to samo kroz nekoliko časova. Marija je vrhunski profesionalac i svoj posao obavlja vrlo posvećeno i marljivo. Ovim putem bih joj se zahvalio na strpljenju i što mi je pomogla da savladam osnovne tehnike plivanja, postepeno i na adekvatan način. Marija, još jednom hvala da dosadašnjem prenesenom znanju.
Slobodan, 31
Pravnik
Marija, hvala ti na podršci i ohrabrenju da prebrodim svoj najveći strah. Zahvaljujući tebi oslobodio sam se straha i zavoleo čari plivanja. Sjajan si trener, psiholog ali pre svega čovek.
Savo, 27
Dipl.inženjer
Hvala za veru, trud i strpljenje. Hvala za lepo i kvalitetno provedeno vreme. Hvala za moj prvi samostalni boravak u vodi. Divan si profesor.
Darko, 44
Veterinar
Plivanje je jedna divna aktivnost i Marija mi pomaže da se oslobodim dubine i pravilno da plivam. Ona je sjajan instruktor, pravi pedagog sa odličnom metodologijom i pristupom. Jedva čekam da nastavimo od jeseni,i radujem se svakim novim ulaskom u vodu 🙂
Milivoj, 34
Softver developer
Škola plivanja mi je mnogo pomogla da se oslobodim straha od vode. Prijalo mi je što su časovi pružali postepeno savladavanje tehnike i što je Marija svojim strpljenjem i stručnošću pomogla da zavolim plivanje.
Dragana, 42
Fitopatolog
Dugo sam imao želju da naučim da plivam. Supruga je tražila instruktora za plivanje i krenula kod Marije. Ona je nju najpre naučila a onda je upisala i mene. Za kratko vreme sam dosta toga naučio i planiram da nastavim. Sve preporuke i vidimo se.
Zoran, 48
Bravar
Mnogo sam naučila na treninzima sa Marijom. Ona je izuzetan profesor koji ima jasne i praktične savete za učenje tehnika plivanja. Puno hvala.
Sanja, 38
Dipl. ekonomista
Dok sam bio dete, nisam uspeo da naučim da plivam.Dugo sam imao želju da se upišem na obuku. Drago mi je što sam došao baš kod Marije. Ona je veoma stručna i časovi su dobro organizovani. Posvećena je svakom polazniku i daje korisne savete za poboljšanje plivačkih tehnika. Sve preporuke.
Radoš, 27
Programer
Sa 28 godina sam odlučio da naučim da plivam, kako svojoj budućoj deci ne bih usađivao imaginarni strah koji sam ja nasledio od svoje majke. U radu sa Marijom sve je bilo profesionalno. Ona je posvećena, strpljiva i vedra osoba. Rezultati su mogli odmah da se primete, nakon što skrene pažnju na greške. Svakom ko dolazi kod nje, predlažem da uđe u bazen i iza sebe ostavi strah i ego.Rezultat neće biti izostavljen. Poneću mnoge uspomene sa ovih časova, ali "cela tehnika bez disanja" ću pamtiti ceo život 🙂 Marija mi je pomogla da prebrodiim "strah" i kako bih plivao morao sam da se opustim. Grčenjem samo sebi otežavam. To sam primenio i na druge aspekte života. Ponovo sam počeo da uživam u životu. Hvala ti na tome. Vidimo se ponovo.
Nikola, 28
Preduzetnik
Odlični treninzi za poboljšanje tehnike i uvek prijateljska atmosfera na bazenu. Marija je pažljiva, fokusirana na svakog plivača. Svake nedelje primetim napredak, lakše dišem i duže mogu da plivam. To mi pruža mogućnost da više uživam u vodi i plivanju, što mi je i bio cilj. Na tome sam Mariji neizmerno zahvalan. Pored toga, na treningu mogu da se čuju i razne druge zanimljive stvari. Sve najbolje.
Aleksandar, 32
Softver inženjer
Svaka pohvala za Mariju i njene metode kojim olakšava obuku i oslobađa svakog straha u vodi. Sa njom se čovek oseća sigurno. Krajnje profesionalna, strpljiva, prijatna. Hvala puno.
Branka, 44
Dipl. ekonomista
Odlično iskustvo, za 3 meseca sam uspeo da savladam osnove prsnog, leđnog i kraul stila. Marija je stvarno odličan trener, svima bih preporučio časove kao odličan vid rekreacije. Sve u svemu, tehnike naučene, strah prevaziđen, ja prezadovoljan.
Nikola, 28
Programer
Želim da se zahvalim ovim putem na svemu. Ono zbog čega sam došao, to sam i dobio. Nisam nakon svakog treninga bio zadovoljan ali sam postigao mnogo. Oslobodio sam se straha od vode a čak sam i proplivao 🙂
Stevan, 26
Električar
Jako sam zadovoljan načinom na koji Marija vodi treninge i prenosi svoje znanje na svoje klijente. Hvala.
Marko, 26
Programer
Evo već 4 meseca treniram plivanje kod Marije. Počeo sam u februaru mesecu, pri čemu godinama nisam imao redovnu fizičku aktivnost.Zahvaljujući treninzima i prijatnom ambijentu, ostvario sam značajan napredak.Pored poboljšanja tehnike, treninzi plivanja su me ohrabrili da se bavim i drugim fizičkim aktivnostima što je rezultiralo da u periodu od četiri meseca smršam 15 kg, postignem bolju fizičku spremu i da mi redovno vežbanje postane svakodnevna potreba. Sve najbolje za Mariju i želim joj još puno polaznika u budućem radu.
Veljko, 45
Dipl. inž. mašinstva
Smatram da je Marija odličan instruktor i vrhunski profesionalac.Ima odličan pristup na individualnom nivou i ogromnu količinu strpljenja. Od prvog časa se osećam opušteno i u "sigurnoj zoni" na njenim časovima.
Milan, 30
Programer
Znaš koliko mi znači što si me naučila tehnici. Tako sada volim da plivam kraul. A bio je misaona imenica.
Vanja, 44
Ekonomista
Već dugo vremena želim da naučim da plivam ali do sada nisam naišao na pravog instruktura. Kada sam čuo za Mariju, odlučio sam da ponovo pokušam i nisam se pokajao. Ono što krasi njene časove je fantastičan individualni pristup i maksimalna posvećenost svakom pojedincu. Na časovima se osećam opušteno, brzo se napreduje i konačno sam savladao strah od vode. Sve preporuke za Program.
Aleksandar,34
Programer
- Hej, krećem na plivanje! - Pa zar već ne znaš da plivaš?- Nije da ću se udaviti, ali ne umem da plivam pravilno, više mlatim kroz vodu -A šta, kao, spremaš se za Olimpijadu? U vodi ionako ne možeš da se povrediš. Ovako je otprilike izgledao razgovor sa svakim kome bih rekla da krećem da naučim pravilno da plivam. Zbog povrede leđa ne mogu da trčim, vozim bicikl. Sada mogu da plivam i da se ne bojim da ću izazvati neku povredu. Marija mi je pomogla da naučim taj "strašni kraul". Uopšte nije lako popraviti ono što je neko pogrešno usvojio a tebi to ide prilično lako, ili se meni bar tako činilo. Posebno su mi drage sve one neobične vežbe u vodi koje deluju nemoguće iz prve.One su tako delotvorne, mada ne uvek i zabavne. Njih planiram da radim i kada završim sa obukom. Odluka da krenem na ovaj kurs tehnike plivanja jedna je od najboljih koju sam donela za svoje zdravlje. Jedva čekam da plivanje ustalim kao deo svoje životne rutine. Zahvaljujući Tebi, to je sada vrlo izvesno. Hvala.
Milena,42
Profesor
Srećna sam što sam došla na časove plivanja jer se nakon njih osećam relaksirano. Marija savršeno zna kako da prenese svoje znanje, tako da se čovek oseća dobro u "njenim rukama". Topla preporuka svima da dođu i treniraju sa ovom divnom mladom ženom. Srećna sam što sam te upoznala.
Milka, 64
Dipl. ekonomista
Plivanje za odrasle, odnosno plivanje kod Marije ako ste odrasla osoba, je definitivno izlazak iz "zone komfora" bilo da ste potpuni neplivač ili ne. Meni je trebalo dosta vremena da se odlučim da krenem na obuku stilova. Zaista svima preporučujem da krenu i nauče nešto novo, oslobode se strahova. Marija je prilagodljiva svima, ne gubi fokus i cilj kreira za svakog ponaosob. Proces učenja je lak i zabavan. Hvala ti.
Martina, 32
Dipl. inž. hortikulture
Došao sam kao neplivač i potpuni početnik tog hladnog novembarskog jutra sa jasnim ciljem a to je da naučim i potpuno ovladam svim tehnikama plivanja. Bilo je teško, bilo je nervoze, jer je sve to novo za mene ali nisam odustao. Nakon tri meseca druženja sa Marijom, potpuno sam siguran u sebe i znam da me ništa neće zaustaviti da se posvetim plivanju. Hvala Marija na strpljenju, ne samo da si dobar trener, već i super prijatelj.
Miloš, 23
Radnik na benzinskoj pumpi
Marija me uči da plivam malo duže od mesec dana i baš sam zadovoljan napretkom. Odličan je instruktor i motivator. Osećam mnogo veće samopouzdanje u vodi. Novo je da sada rado ustajem vikendom u 7:00. Ovde je super atmosfera, odlični su uslovi, imamo puno opreme i u Hotelu su svi ljubazni. Jako mi prija da plivam i da se hvalim kako znam da plivam. Hvala puno, Marija !
Nenad, 31
Preduzetnik
U detinjstvu sam se davio padom u vodu i od tada sam za sobom, kao breme, vukao paničan strah od duboke vode. Na brojnim putovanjima su mi bazeni i mora bili van domašaja, te sam svo vreme provodio na suvom paralisan strahom koji sam stekao kao dete. Dolaskom u školu plivanja Astra Aquatics kod predivne Marije, već na početnim časovima sam se oslobodio straha od duboke vode, postepeno učio da vladam i upravljam svojim telom u vodi . Ubrzo sam zaplivao po prvi put. Pored brojnih pomoćnih rekvizita, od samog početka sam imao utisak izuzetne posvećenosti i sveobuhvatnog pristupa. Smatram da je svako postavljeno pitanje, kao i razumevanje za sve iracionalne strahove upravo pomoglo da naučim da plivam i prepustim se vodi. Prilagođen, individualan pristup i topla ljudska reč su ono što nedostaje u svim segmentima na relaciji trener-klijent, a u školu plivanja dolazim sa radošću, znajući da sam u sigurnoj zoni i da svakim danom bivam sve bolji. Neverovatan buster samopouzdanja. Najiskrenije pohvale za sve elemente rada sa neplivačima i preporuka svakom ko nije ovladao veštinom plivanja da se odvaži da nauči nešto novo i korisno za sebe, te samim tim otvori nove mogućnosti u životu.
Marjan, 39
Direktor
"Naučila sam da plivam"-ovo je rečenica koju toliko dugo želim da izgovorim. Strah me je godinama kočio u želji. Nisam ni čula da postoji u Novom Sadu škola plivanja za neplivače koji imaju strah od vode.Onda sam jedan dan odlučila da želim da se suočim sa svojim problemom i na internetu naišla na Marijinu školu plivanja. Krenula sam na časove i prijatno se iznenadila. Kako je vreme prolazilo, moj napredak bio je sve vidljiviji. Marijine osobine kao što su strpljivost, posvećenost, ljubav prema plivanju, predusretljivost, razumevanje kandidata i volja za radom, pomogle su mi da uvidim da je plivanje lepo i da se pomirim sa vodom sa kojom sam godinama "u svađi" Verujem da će moja volja i Marijina veština učenja od mene napraviti odličnog plivača.
Snežana, 32
Menadžer
Već duže vreme imao sam želju da naučim da plivam i na to sam se konačno odlučio. Da bi se neka veština savladala, potreban je i dobar učitelj. Marija svakako to jeste. Kao potpuni početnik, došao sam kod nje sa veoma malo predznanja i kroz časove provedene sa njom, mnogo sam napredovao. Uvek je spremna da sasluša utiske, doda zapažanja, pravovremeno uoči i ukaže na nedostatke, pa krene u njihovo ispravljanje uz veliku dozu strpljenja. Tu je i da ohrabri kada nešto ne ide. Tokom rada, uvk se osećam prijatno i opušteno. Jedan lep drugarski odnos koji doprinosi bržem savladavanju tehnike. Svaki čas proleti u lepom druženju uz konstantni napredak. Marija, hvala ti što si učinila da brzo zavolim plivanje, radujem se svakom narednom treningu i brzo (od nule) dođem do zadovoljavajućeg nivoa plivanja 🙂
Spasoje, 31
Web developer
Nisam sportski tip. Ne volim teretane, grupne treninge tipa pilatesa i joge. Ništa me do sada nije dugo držalo ili zadržalo jer nisam imala volju ni motivaciju na samom startu. Međutim, od kada sam krenula na plivanje kod Marije, prvi put mi fizička aktivnost predstavlja zadovoljstvo. Pred sobom imam novi izazov koji savladam i nakon čega se osećam ispunjeno. Marija je iskusni profesionalac koji svakom pristupa individualno. Meni plivanje predstavlja neku vrstu fizičkog i mentalnog opuštanja.
Bogdana, 48
Univerzitetski profesor
Da hodaš već znaš, napravi još par koraka do ivice bazena, spusti se u vodu. Čekaj, imaš problem sa plivanjem? Marija će ti pomoći da on nestane. Hrabrost je suočavanje sa strahom. Strah od neuspeha zadržava većinu ljudi od ostvarenja svojih snova. Ne budi većina. Imaš ortaka u Mariji, naučićeš da plivaš. Sledi svoje plivačke snove, na tebe je red. Marija, hvala ti.
Hranislav, 44
Konstruktor
Od malena sam imala strah od vode, a kako u svom rodnom gradu nisam imala bazen, bilo je nemoguće suočiti se sa strahom i raditi na tome da ga prevaziđem. Strah je godinama postajao sve veći, ali i želja da pobedim samu sebe. Zahvaljujući Mariji sam uspela u tome... Sada svoj vikend ne mogu da zamislim bez jutarnjih treninga, jer taj sat plivanja je moj beg od problema, svakodnevice, beg u jednu drugu dimenziju u kojoj sam spoznala da mogu biti jača od sebe i svog straha. Veliko hvala Mariji, sjajnom treneru, pedagogu, psihologu i čoveku.
Ivana, 32
Administrativni radnik
Već duži vremenski period planiram da naučim da plivam. Strah mi je bio najveća prepreka. Puno vremena sam potrošila tražeći trenera s kojim bih mogla da počnem saradnju. Nakon prvog telefonskog razgovora sa Marijom, shvatila sam da je ona prava osoba za mene (nisam pogrešila). Ona je profesionalna i predana poslu. Kao potpunom početniku u plivanju, imala je jako puno strpljenja u saradnji samnom. Uvek je dostupna i voljna da reši probleme koji nastaju tokom treninga. Zadovoljna sam uspehom, a rešila sam se najveće prepreke koja se zove STRAH. Ima tu još dosta da se radi, ali uz njenu pomoć ništa nije problem. Sve preporuke...
Dijana, 45
Administrativni radnik
Kada se konačno odvažiš da kreneš na časove plivanja, na prvi čas dolaziš sa nedoumicom i sumnjom u sebe. Neverovatno je koliko svi ti strahovi jako brzo nestanu uz Marijinu pomoć. Treninzi su odlično osmišljeni uz brojne rekvizite i pomagala, tako da polaznik sam sebe zatekne svojim napretkom iz časa u čas. Marija blagovremeno ukazuje na korekcije u tehnici i bodri vas kada uspešno uradite vežbu. Sve uz odličan pristup, malo šale, edukacije, korekcije i priče iz života. Njena ljubav prema plivanju je veoma primetna i prenosi je vama. Bićete motivisani da uspešno završite trening. Njen entuzijazam kada polaznik napreduje je očigledan i samo će vas motivisati još više. Sa treninga odlazite relaksirani i puni energije. Tokom treninga, ona ukazuje na značaj plivanja na zdravlje tela. Motivisan sam da plivanje uvedem u svakodnevni život.
Ivan, 37
IT Stručnjak
Dugo već planiramo i maštamo da naučimo da plivamo. Najveća prepreka bio je strah i to da smo zakasnile. Hvala Mariji što pomera granice i dokazuje da nikad nije kasno kada su volja, želja i trud prisutni. Svaki čas sa njom bio je pravo uživanje. Bodri te, pomaže da prevaziđeš strah od vode i prepustiš se. Treninzi su dobro osmišljeni i prilagođeni tako da daš svoj maksimum. Ujedno i zanimljivi, opuštajući. Iako je u početku delovalo da će nam biti potrebno mnogo vremena, ispostavilo se da i za nekoliko časova može da se ostvari pomak. Ne možemo još uvek da se svrstamo u plivače ali leto je pred nama i imamo domaći zadatak- da nastavimo da primenjujemo naučeno i još više se oslobodimo. Voda je sada naš saveznik za lepši , zdraviji život.
Milena, 29 i Milica, 31
Test konsultant i Laboratorijski tehničar
Već par godina planiram da naučim plivati, ali splet različitih okolnosti su ometale moju, slobodno mogu reći, najveću želju da plivam i uživam u čarima vode. Kao i sve u životu, ubeđena sam da i ovaj momenat tj. period , ostvarene okolnosti, moja žarka želja da naučim plivati i Marija kao zvezda vodilja u ostvarenju moje želje nisu slučajnost. Ona, kao svetlo na kraju tunela, unela je radost i sreću u ovaj period mog života. Smirena, staložena, stručna, posvećena. Neko kome sam beskrajno verovala da mogu. Stvarno me je ubedila da mogu, i da sve može da se nauči.Beskrajno sam joj zahvalna i slobodno mogu da kažem da smo zajedno USPELE. Ima tu još dosta da se uči, radi, usavršava. No, ne brinemnza dalje jer sam pronašla pravu osobu sa kojom ću sve tehnike naučiti i zaokružiti čaroliju zvanu plivanje i uživanje .
Radmila, 45
Stomatolog
Ja se zovem Filip i imam nepunih 7 godina. Na Marijinim časovima sam naučio da plivam. Hvala ti Marija što si me naučila da plivam i hvala ti što si me naučila da se ne plašim vode. Na časovima mi je bilo jako lepo. Zbog tebe se sada ne bojim vode i na moru ću smeti da idem u dubine.
Filip, 7
Učenik
Godinama sam maštala da naučim da plivam ali moj strah bio je mnogo veći od želje za plivanjem. Obzirom da imam klinca koji ima 7 godina, lutajući po netu naišla sam na iskustva plivača koje je Marija naučila da plivaju. Tada dolazim na ideju da nas dvoje zajedno uplovimo u tu priču. Dolaskom na prvi čas, srce mi je lupalo kao ludo, ali kako je vreme prolazilo, Marijina upornost i motivacija su me dovele do toga da sam naučila da plivam i opustim se u vodi- tako ona kaže 🙂 Ja ne mogu da verujem da sam to postigla. Ostalo mi je još malo da usavršim tehniku plivanja ali sve u svemu, ja sam prezadovoljna. Hvala ti Marija, jer bez tebe ne bih mogla da ugušim svoj strah i da uživam u vodi.
Marija,36
Ekonomista
Ako želite da usavršite svoju tehniku plivanja, ubeđen sam da je ova škola za vas. Marija ima sjajan motivišući pristup i vežbe obogaćuje sa puno rekvizita. Sve to u cilju da poboljšate određeni potez ili sinhronizaciju više poteza. Možda je Marijin najveći talenat u obučavanju taj da istu stvar ume da objasni ili demonstrira na mnogo načina. Budite sigurni da ćete od nje naučiti jako puno
Ilija, 37
Inženjer
Veliki broj odraslih neplivača ne nauči plivati-što zbog straha, sramote ili nečeg trećeg. Uz Mariju se sve lako prebrodi jer i pored njnih sjajnih plivačkih i učiteljskih veština, ona je izvrstan psiholog. Za vrlo kratko vreme, oslobodio sam se straha i svaki čas sam osećao napredak i zbog toga nisam gubio motivaciju. Atmosfera je opuštena, uslovi u bazenu odlični, kao i mnoštvo rekvizita čine svaki čas drugačijim i zanimljivim.
Igor, 23
Student
Utisci obično ispadnu preterano hvalisanje i mnogi prilikom čitanja pomisle da je sve preuveličano. Ovde to nije slučaj. Marija je savršen instruktor, ima dobar pristup svakom pojedincu i na spontan način se trudi da svima objasni pravilno izvođenje tehnike. Pre svega je neko ko se trudi da plivanje svima postane prijatno iskustvo. Dođeš kao potpuni početnik, a u kratkom roku postaneš plivač.
Branislav, 32
IT Stručnjak
Većina ljudi će pomisliti da idealizujem ovu obuku.Marija je izuzetan instruktor a ja sam neko ko se plašio vode. Izlazim kao plivač i HVALA u svakom smislu te reči.
Gordana, 47
Kuvar
Neplivač može da nauči da pliva samo ako ima poverenja u onog ko ga uči. Strah od vode sam savladala jer sam imala poverenja u Mariju. Posvećena, stroga kada treba, zabavna i organizovana do perfekcije. Dovoljno je reći da sam se plašila da uđem u vodu, a sada iz nje ne bih izlazila.
Dragica, 64
Penzioner
Moji utisci su fantastični. Marija je poseban trener sa neverovatnim strpljenjem i tu energiju je prenela i na našu Standard grupu. Održava pažnju, i samim tim imam osećaj da plivam sa lakoćom i uživanjem. Prsna tehnika mi je bila prilično dosadna ali naučivši pravilan rad nogu i disanje, postala mi je omiljena. Napredak je očigledan i osećam se odlično. Između ostalog, dobila sam figuru kakvu sam želela. Mariji sam beskrajno zahvalna na svemu.
Maja, 42
Ekonomista
Plivanje je prava stvar. To sam shvatila uz Mariju. Naučila sam da dišem, ronim... I sada stvarno znam šta je uživanje u vodi.
Jasna, 58
Admin. radnik
Na prvom času, došlo mi je da odem kući koliko sam se bojao vode. Sada ne mogu da dočekam sledeći čas. Marija je odličan instruktor. Uspela je da svojim pristupom i savetima reši moj najveći problem, a to je strah od vode. Da nije nje, od mog plivanja ne bi bilo ništa.
Sava, 30
Mašinski tehničar
Bez obzira da li je u pitanju strah, neznanje, nesigurnost ili od svega pomalo, rešićete to kod Marije na časovima plivanja. Možda ne prvi ili peti čas ali budite sigurni da hoćete. Časovi su zanimljivi i različiti-malo opuštajući, malo kondicioni. Marija ih dozira svakom ponaosob. Prestala sam da se borim s vodom i počela konačno da uživam u njoj.
Aleksandra,46
Preduzetnica
Časovi su organizovani na zabavan način i svaki čas donosi nešto novo i zanimljivo. Instruktorka Marija je posvećena polaznicima. Uz odlične uslove na bazenu, učenje plivanja postaje izuzetno prijatno iskustvo. Svaka preporuka.
Branko,33
Programer
Prvo što mi pada na pamet kada pomislim na plivanje je: Plivanje =Sloboda. Momenat kada se uđe u vodu je ulazak u drugu dimenziju koja dopušta pokret i trenutak koji oslobađa od svega onog što može da optereti osobu u svakodnevici. Pored toga, kada imaš pravu osobu koja zna da uvidi gde grešiš i objasni na koji način to da ispraviš-dobijaš nezamenjivi doživljaj potreban da iz bazena izađeš kao bolja osoba u psihičkom i fizičkom smislu. Iz ovih razloga je moj izbor Plivanja za odrasle sa Marijom bio pravi izbor za relaksaciju, bolju fizičku spremnost i sveopšti osećaj pozitivnosti.
Kristina,34
Preduzetnica
O Mariji kao treneru mogu da govorim samo u superlativu. Dopada mi se pristup koji ima, tačnije ljubav prema plivanju koju uspeva da prenese i na svoje klijente. Pozitivna i opuštena atmosfera koja se oseti u radu u grupi utiče da iz treninga u trening postajemo sve bolji u tehnikama plivanja. Osposobljavanje odraslih ljudi različitih profila da ovladaju veštinama, koje su iz nekog razloga propustili da svaladaju u mladosti, zaista je humana stvar. Iskreno se nadam i verujem da ću uz Marijinu pomoć doći do cilja da ovladam svim plivačkim tehnikama i da će ljubav prema vodi postati deo mojih svakodnevnih rutina. Kako bih ja imao običaj da kažem: "CEPAMO DALJE".
Nemanja,31
Programer
Savladavanje straha od vode je glavni zadatak za neplivača. Nije to lak posao, a nije ni nemoguć. Kao neplivač, krenula sam kod Marije na obuku, polako prevazišla strah i počela da plivam. Marija je dobar instruktor i pedagog. Hrabri nas, đake, ukazuje nam na greške i uči kako je ispravno. Časovi su zanimljivi i zato sat vremena, koliko traje čas, proleti. Svaki put, ja jedva čekam sledeći čas 🙂 Hvala Mariji za svaku moju"fazu zahvata"-prošlu, a i buduću.
Jovana, 43
Bibliotekar
Treninzi su dobro organizovani, jako zabavni i kreativni. Atmosfera je prijatna, da ne kažem opuštena. "Sve radimo do granice prijatnosti". Marija je super trener koji odlično radi svoj posao. Svaka preporuka.
Nikola, 30
Inženjer
Marija vodi zanimljive treninge i posvećuje dovoljno pažnje polaznicima. Atmosfera je odlična, treninzi protiču kroz šalu a opet dovoljno ozbiljno da se čovek oslobodi straha i zapliva.
Miloš, 30
Medicinski radnik
Ja volim da idem na plivanje. Marija je dobar trener. Uz Mariju sam savladala razne tehnike. Volim da plivam prsno, leđno, kraul i delfin. Prsno volim, leđno me opušta, kraul mi je lepa tehnika tako da mi uz Mariju nije ništa teško. Volim plivanje i što me Marija trenira.
Tamara, 10
Učenica
U početku sam imala dosta problema u vidu disanja i same tehnike. Uz Marijine savete i korekcije, sve ide bolje i bolje. Jako sam zadovoljna uspehom. Sada je sve lako i lepo. Uživam u časovima i svima bih preporučila da dođu kod Marije na plivanje.
Olbina, 50
Kozmetičar
Inače mnogo volim vodu i plivanje ali uz Mariju je moja ljubav postala još veća. Na ovim časovima usavršavam tehnike koje nisam pravilno plivala a učim one koje nikada nisam znala. Sve to na zanimljiv i opuštajući način. Svaki čas je različit, radimo vežbe koje nam pomažu da se opustimo u vodi i budemo sve bolji. Časovi plivanja su mi postali omiljeni i jedva čekam te dane u nedelji jer se kući uvek vratim opuštena, vesela, spokojna i puna energije. Pored toga što je profesionalan i dobar trener, Marija je i naš prijatelj i atmosfera na časovima je uvek opuštena i vesela. Svakom se posebno posveti i stvarno je predivno sarađivati sa njom. Svakom ko voli vodu ili iz nekog razloga ima strah od nje, preporučila bih časove plivanja kod Marije. Plivanje sa Marijom je nešto najbolje što sam pronašla i stvarno mi je ulepšala život 🙂
Stefana, 24
Student
Follow by Email
Facebook
Instagram
error: Content is protected !!