UTISCI NAŠIH POLAZNIKA

Draga Marija, zahvaljujući tvom znanju, stručnosti, strpljenju, moje mučenje u vodi se pretvorilo u uživanje na vodi. Pozitivnom energijom, i interesantnim vežbama uspevaš da svaki čas učiniš zabavnim, često sa utiskom da je sve prebrzo prošlo.
Zoran, 56
Inženjer
Beskrajno sam zahvalan na svemu što si učinila da proplivam, prvenstveno da prebrodim strah. Pored folklora i gym-a, plivanje će postati još jedan hobi.
Čaba,33
Medicinski tehničar
Zahvaljujući Mariji i njenom posvećenom radu i trudu, usavršavam sve tehnike i trudim se da pratim i primenim svaki njen savet jer je veliki znalac. Nadam se da ću uspeti da dostignem svoj cilj, a to je da kontinuirano plivam 1500 m 🙂 Uz Mariju, sve je moguće, a plivanje je divan sport i zahteva posvećenost.
Miloš, 34
Ekonomista
Od nekoga ko se bojao duboke vode, tj. gubljenja tla pod nogama, zahvaljujući Mariji postao sam neko ko je zavoleo bazen i plivanje uopšte, osećaj slobode... Hvala ti na prvim koracima koje sam napravio u plivanju.
Darko, 36
Magacioner
Plivanje mi je postalo zadovoljstvo, zahvaljujući Mariji. Ona je veliki profesionalac i svakom bih je preporučio. Mnogo ti hvala na svemu.
Srđan, 48
Selektor fotografije
Veliku zahvalnost dugujem Mariji što je promenila moj život, što ću početi da uživam u nekim stvarima što do sada nisam mogao. Sve pohvale na profesionalnosti, posvećenosti, razumevanju, srdačnosti, a pre svega ljudskosti. Uživanje je doći kod nje na čas i svaki put sa osmehom odlazim sa njega. Još jednom veliko HVAAAAAALAAAA za sve što čini za nas, za mene 🙂
Slobodan, 37
Agent prodaje u nekretninama
Veoma sam zahvalna što postoji ovakav vid obuke i rekreacije istovremeno. Dobrobiti su velike: poboljšanje kondicije, sigurnosti u vodi, opuštanje i savladavanje tehnika.Šta god je kome potrebno. Sve ovo, odražava se i na kvalitet života u smislu mogućnosti potpunog uživanja na putovanjima, gde imamo prilike da sve ovo koristimo. Verujem da je za ovakvu obuku i angažman potrebno puno strpljenja, posvećenosti, dobrih komunikacionih veština... Iz tog razloga ovakav vid obuke gotovo da i ne postoji. Kroz podršku, zanimljive treninge, korekcije, Marija nas na najbolji način vodi u ovom svetu iskonski prirodnim za nas, a istovremeno i izvorom najvećih strahova. Zato mislim da ovde postoji i terapeutska dimenzija koje smo, manje ili više svesni. Jedno veliko HVALA Mariji za dobru nameru, pre svega.
Gordana, 56
Preduzetnica
Draga Marija, dugo sam imala želju da naučim da plivam. Drago mi je što sam tebe upoznala. Jako si strpljiva, pažljiva, komunikativna. I kritiku koju uputiš, podstakneš me da se više potrudim. Hvala od srca.
Liridona, 28
Šminker
Prvi put sam zaplivao u 31. godini zahvaljujući instruktorki Mariji i to samo kroz nekoliko časova. Marija je vrhunski profesionalac i svoj posao obavlja vrlo posvećeno i marljivo. Ovim putem bih joj se zahvalio na strpljenju i što mi je pomogla da savladam osnovne tehnike plivanja, postepeno i na adekvatan način. Marija, još jednom hvala da dosadašnjem prenesenom znanju.
Slobodan, 31
Pravnik
Marija, hvala ti na podršci i ohrabrenju da prebrodim svoj najveći strah. Zahvaljujući tebi oslobodio sam se straha i zavoleo čari plivanja. Sjajan si trener, psiholog ali pre svega čovek.
Savo, 27
Dipl.inženjer
Hvala za veru, trud i strpljenje. Hvala za lepo i kvalitetno provedeno vreme. Hvala za moj prvi samostalni boravak u vodi. Divan si profesor.
Darko, 44
Veterinar
Plivanje je jedna divna aktivnost i Marija mi pomaže da se oslobodim dubine i pravilno da plivam. Ona je sjajan instruktor, pravi pedagog sa odličnom metodologijom i pristupom. Jedva čekam da nastavimo od jeseni,i radujem se svakim novim ulaskom u vodu 🙂
Milivoj, 34
Softver developer
Škola plivanja mi je mnogo pomogla da se oslobodim straha od vode. Prijalo mi je što su časovi pružali postepeno savladavanje tehnike i što je Marija svojim strpljenjem i stručnošću pomogla da zavolim plivanje.
Dragana, 42
Fitopatolog
Dugo sam imao želju da naučim da plivam. Supruga je tražila instruktora za plivanje i krenula kod Marije. Ona je nju najpre naučila a onda je upisala i mene. Za kratko vreme sam dosta toga naučio i planiram da nastavim. Sve preporuke i vidimo se.
Zoran, 48
Bravar
Mnogo sam naučila na treninzima sa Marijom. Ona je izuzetan profesor koji ima jasne i praktične savete za učenje tehnika plivanja. Puno hvala.
Sanja, 38
Dipl. ekonomista
Dok sam bio dete, nisam uspeo da naučim da plivam.Dugo sam imao želju da se upišem na obuku. Drago mi je što sam došao baš kod Marije. Ona je veoma stručna i časovi su dobro organizovani. Posvećena je svakom polazniku i daje korisne savete za poboljšanje plivačkih tehnika. Sve preporuke.
Radoš, 27
Programer
Sa 28 godina sam odlučio da naučim da plivam, kako svojoj budućoj deci ne bih usađivao imaginarni strah koji sam ja nasledio od svoje majke. U radu sa Marijom sve je bilo profesionalno. Ona je posvećena, strpljiva i vedra osoba. Rezultati su mogli odmah da se primete, nakon što skrene pažnju na greške. Svakom ko dolazi kod nje, predlažem da uđe u bazen i iza sebe ostavi strah i ego.Rezultat neće biti izostavljen. Poneću mnoge uspomene sa ovih časova, ali "cela tehnika bez disanja" ću pamtiti ceo život 🙂 Marija mi je pomogla da prebrodiim "strah" i kako bih plivao morao sam da se opustim. Grčenjem samo sebi otežavam. To sam primenio i na druge aspekte života. Ponovo sam počeo da uživam u životu. Hvala ti na tome. Vidimo se ponovo.
Nikola, 28
Preduzetnik
Odlični treninzi za poboljšanje tehnike i uvek prijateljska atmosfera na bazenu. Marija je pažljiva, fokusirana na svakog plivača. Svake nedelje primetim napredak, lakše dišem i duže mogu da plivam. To mi pruža mogućnost da više uživam u vodi i plivanju, što mi je i bio cilj. Na tome sam Mariji neizmerno zahvalan. Pored toga, na treningu mogu da se čuju i razne druge zanimljive stvari. Sve najbolje.
Aleksandar, 32
Softver inženjer
Svaka pohvala za Mariju i njene metode kojim olakšava obuku i oslobađa svakog straha u vodi. Sa njom se čovek oseća sigurno. Krajnje profesionalna, strpljiva, prijatna. Hvala puno.
Branka, 44
Dipl. ekonomista
Odlično iskustvo, za 3 meseca sam uspeo da savladam osnove prsnog, leđnog i kraul stila. Marija je stvarno odličan trener, svima bih preporučio časove kao odličan vid rekreacije. Sve u svemu, tehnike naučene, strah prevaziđen, ja prezadovoljan.
Nikola, 28
Programer
Želim da se zahvalim ovim putem na svemu. Ono zbog čega sam došao, to sam i dobio. Nisam nakon svakog treninga bio zadovoljan ali sam postigao mnogo. Oslobodio sam se straha od vode a čak sam i proplivao 🙂
Stevan, 26
Električar
Jako sam zadovoljan načinom na koji Marija vodi treninge i prenosi svoje znanje na svoje klijente. Hvala.
Marko, 26
Programer
Evo već 4 meseca treniram plivanje kod Marije. Počeo sam u februaru mesecu, pri čemu godinama nisam imao redovnu fizičku aktivnost.Zahvaljujući treninzima i prijatnom ambijentu, ostvario sam značajan napredak.Pored poboljšanja tehnike, treninzi plivanja su me ohrabrili da se bavim i drugim fizičkim aktivnostima što je rezultiralo da u periodu od četiri meseca smršam 15 kg, postignem bolju fizičku spremu i da mi redovno vežbanje postane svakodnevna potreba. Sve najbolje za Mariju i želim joj još puno polaznika u budućem radu.
Veljko, 45
Dipl. inž. mašinstva
Smatram da je Marija odličan instruktor i vrhunski profesionalac.Ima odličan pristup na individualnom nivou i ogromnu količinu strpljenja. Od prvog časa se osećam opušteno i u "sigurnoj zoni" na njenim časovima.
Milan, 30
Programer
Znaš koliko mi znači što si me naučila tehnici. Tako sada volim da plivam kraul. A bio je misaona imenica.
Vanja, 44
Ekonomista
Već dugo vremena želim da naučim da plivam ali do sada nisam naišao na pravog instruktura. Kada sam čuo za Mariju, odlučio sam da ponovo pokušam i nisam se pokajao. Ono što krasi njene časove je fantastičan individualni pristup i maksimalna posvećenost svakom pojedincu. Na časovima se osećam opušteno, brzo se napreduje i konačno sam savladao strah od vode. Sve preporuke za Program.
Aleksandar,34
Programer
- Hej, krećem na plivanje! - Pa zar već ne znaš da plivaš?- Nije da ću se udaviti, ali ne umem da plivam pravilno, više mlatim kroz vodu -A šta, kao, spremaš se za Olimpijadu? U vodi ionako ne možeš da se povrediš. Ovako je otprilike izgledao razgovor sa svakim kome bih rekla da krećem da naučim pravilno da plivam. Zbog povrede leđa ne mogu da trčim, vozim bicikl. Sada mogu da plivam i da se ne bojim da ću izazvati neku povredu. Marija mi je pomogla da naučim taj "strašni kraul". Uopšte nije lako popraviti ono što je neko pogrešno usvojio a tebi to ide prilično lako, ili se meni bar tako činilo. Posebno su mi drage sve one neobične vežbe u vodi koje deluju nemoguće iz prve.One su tako delotvorne, mada ne uvek i zabavne. Njih planiram da radim i kada završim sa obukom. Odluka da krenem na ovaj kurs tehnike plivanja jedna je od najboljih koju sam donela za svoje zdravlje. Jedva čekam da plivanje ustalim kao deo svoje životne rutine. Zahvaljujući Tebi, to je sada vrlo izvesno. Hvala.
Milena,42
Profesor
Srećna sam što sam došla na časove plivanja jer se nakon njih osećam relaksirano. Marija savršeno zna kako da prenese svoje znanje, tako da se čovek oseća dobro u "njenim rukama". Topla preporuka svima da dođu i treniraju sa ovom divnom mladom ženom. Srećna sam što sam te upoznala.
Milka, 64
Dipl. ekonomista
Plivanje za odrasle, odnosno plivanje kod Marije ako ste odrasla osoba, je definitivno izlazak iz "zone komfora" bilo da ste potpuni neplivač ili ne. Meni je trebalo dosta vremena da se odlučim da krenem na obuku stilova. Zaista svima preporučujem da krenu i nauče nešto novo, oslobode se strahova. Marija je prilagodljiva svima, ne gubi fokus i cilj kreira za svakog ponaosob. Proces učenja je lak i zabavan. Hvala ti.
Martina, 32
Dipl. inž. hortikulture
Došao sam kao neplivač i potpuni početnik tog hladnog novembarskog jutra sa jasnim ciljem a to je da naučim i potpuno ovladam svim tehnikama plivanja. Bilo je teško, bilo je nervoze, jer je sve to novo za mene ali nisam odustao. Nakon tri meseca druženja sa Marijom, potpuno sam siguran u sebe i znam da me ništa neće zaustaviti da se posvetim plivanju. Hvala Marija na strpljenju, ne samo da si dobar trener, već i super prijatelj.
Miloš, 23
Radnik na benzinskoj pumpi
Pre polaska na časove znao sam da plivam toliko da sam siguran da se neću udaviti 🙂 Nakon 2 meseca časova, plivam prsno, leđno i kraul kao Felps 🙂 Šalu na stranu, plivanje je postala moja glavna rekreacija. Marija me osposobila da sada plivam 40 minuta bez prestanka 1400-1600m. A o benefitima plivanja ne treba trošiti reči. Još jednom, hvala Mariji .
Nikola, 36
Muzičar
Marija je pre svega jedna divna osoba puna razumevanja, strpljenja i velikog srca. Odličan je trener. Zahvalan sam joj što sam naučio odlično da plivam. Sve pohvale.
Danijel, 38
Saobraćajni tehničar
Draga Marija, želim pre svega da ti se zahvalim na divnim treninzima. Krenula sam na tvoje treninge veoma nesigurno, pošto se nikada do sada nisam posvetila plivanju a imam osećaj da sam u kratkom roku mnogo toga savladala. To najviše govori o tebi i o tome koliko si dobra i stručna. Želim ti sve najbolje u životu, da ostaneš tako moćna i jaka i da širiš svoje znanje i ljubav prema plivanju.
Sonja, 25
Agent u korisničkom servisu
Draga Marija, hvala na svemu što si me naučila 🙂 Volim tvoje treninge i rado dolazim na njih.
Vuk, 10
Učenik
Došla sam kao neplivač koji mrzi bilo kakvu vrstu sporta. Sa Marijom se to promenilo. Polako ali sigurno sa plivanjem prelazim na ti 🙂 Časovi su jako kvalitetni. Spoj učenja, smeha, discipline, motivacije... Marija je izuzetno posvećena i profesionalna, ne odustaje dok svaki korak ne bude bez greške. Sve preporuke. Maruška, sjajna si. Hvala ti !
Daliborka, 27
Med. sestra
Najiskrenije pohvale za Marijin rad. Zahvaljujući njenom mentorstvu uspeo sam zakoračiti u svet plivanja kao potpuni početnik. Obuka je u potpunosti prilagođena polazniku. Ona daje sve od sebe kako bi mi savladali određenu tehniku na najbolji mogući način. Bio sam malo sumnjičav povodom toga koliko je zapravo moguće savladati plivanje sa 25+ godina, ali napredak je iz časa u čas bio sve očigledniji. Hvala Mariji na svemu i sve preporuke za njenu Školu plivanja.
Radovan, 28
Fizičar
Na skali od 1-10, kompletan program bio bi čista desetka. Marija je odličan nastavnik, pedagog i drug. Plivanje bih svima preporučila kao sport, pogotovo za odrasle. Brzo se živi, puno radi, malo odmara. Protiv stresa se borimo kako znamo i umemo. Ja sam uspela da se opustim i da svoje "ventile" otvorim čim uđem u vodu. Jedva čekam da ponovo idem na trening. Treninzi kod Marije su baš ono što mi je trebalo: psihičko opuštanje a istovremeno rekreativno bavljenje sportom, taman toliko da nam telo i duh budu zdravi.
Danica,49
Dipl. menadžer
Moj utisak sa prvog časa sa Marijom bio je osmeh koji nisam skidala sa lica, kao i dečja razigranost koju je ona svojom neposrednom komunikacijom potvrdila. Usledili su časovi na kojima me je ona na jedan sistematičan i detaljan način osvestila u vezi mojih tehnika plivanja, te naučila pravilnom plivanju i disanju.Njeni treninzi su savršen spoj discipline, motivacionih komentara i opšteg ćaskanja. Osetim njenu predanost poslu, koji voli. Izuzetno sam joj zahvalna za sve: sjajnu poslovnu ideju, kreativan rad sa ljudskim emocijama-posebno strahovima, za učenje i podsećanje da je kontakt sa svojim telom od neopisivog značaja za mentalno zdravlje, opuštanje i uživanje na treninzima. Hvala što postojiš takva kaka jesi, hvala što postoje tvoji treninzi.
Sandra, 46
Office manager
Tražili smo trenera da naše dete nauči da pliva i razvija disciplinu. Našli smo Mariju i prezadovoljni smo. Ema voli da pliva, ide na treninge i druži se. Marija ima puno strpljenja i na odličan način izbalansira da našem detetu bude zabavno a da pri tom mnogo nauči i umori se. Zaista pravi trener sa puno znanja i strpljenja.
Emilija, 9
Učenica
Kod Marije sam došla preko rođendanske čestitke za 68. rođendan.Kako da počnem? Imala sam panični strah kao rezultat davljenja u 11. godini. To znači da sam praktično 50 godina čekala da sretnem nekog poput nje. Staložena, strpljiva, stručna, predivna... Uspela je da mi pomogne da se opustim i oslobodim straha. Časove plivanja doživljavam kao nešto najlepše, uživam i jedva čekam vikend. Hvala ti Marija na svemu do sada. Vidimo se i nastavljamo druženje.
Dana, 68
Penzioner
Marija i ja smo imale 12 individualnih treninga sa ciljem savladavanja tri osnovne tehnike plivanja. Ona je komunikativna i trudi se da na najbolji način prenese svoja znanja na mene. Obuka, kao i sam pristup i plan rada su fleksibilni, te u svakom segmentu zavise od vaše volje, truda i kondicije. Budite komotni da sa Marijom podelite kako se osećate i sa čim imate poteškoća. Individualnu obuku preporučujem svim budućim polaznicima. Srećno i uživajte !
Biljana, 28
Dipl. psiholog
Marija me uči da plivam malo duže od mesec dana i baš sam zadovoljan napretkom. Odličan je instruktor i motivator. Osećam mnogo veće samopouzdanje u vodi. Novo je da sada rado ustajem vikendom u 7:00. Ovde je super atmosfera, odlični su uslovi, imamo puno opreme i u Hotelu su svi ljubazni. Jako mi prija da plivam i da se hvalim kako znam da plivam. Hvala puno, Marija !
Nenad, 31
Preduzetnik
U detinjstvu sam se davio padom u vodu i od tada sam za sobom, kao breme, vukao paničan strah od duboke vode. Na brojnim putovanjima su mi bazeni i mora bili van domašaja, te sam svo vreme provodio na suvom paralisan strahom koji sam stekao kao dete. Dolaskom u školu plivanja Astra Aquatics kod predivne Marije, već na početnim časovima sam se oslobodio straha od duboke vode, postepeno učio da vladam i upravljam svojim telom u vodi . Ubrzo sam zaplivao po prvi put. Pored brojnih pomoćnih rekvizita, od samog početka sam imao utisak izuzetne posvećenosti i sveobuhvatnog pristupa. Smatram da je svako postavljeno pitanje, kao i razumevanje za sve iracionalne strahove upravo pomoglo da naučim da plivam i prepustim se vodi. Prilagođen, individualan pristup i topla ljudska reč su ono što nedostaje u svim segmentima na relaciji trener-klijent, a u školu plivanja dolazim sa radošću, znajući da sam u sigurnoj zoni i da svakim danom bivam sve bolji. Neverovatan buster samopouzdanja. Najiskrenije pohvale za sve elemente rada sa neplivačima i preporuka svakom ko nije ovladao veštinom plivanja da se odvaži da nauči nešto novo i korisno za sebe, te samim tim otvori nove mogućnosti u životu.
Marjan, 39
Direktor
"Naučila sam da plivam"-ovo je rečenica koju toliko dugo želim da izgovorim. Strah me je godinama kočio u želji. Nisam ni čula da postoji u Novom Sadu škola plivanja za neplivače koji imaju strah od vode.Onda sam jedan dan odlučila da želim da se suočim sa svojim problemom i na internetu naišla na Marijinu školu plivanja. Krenula sam na časove i prijatno se iznenadila. Kako je vreme prolazilo, moj napredak bio je sve vidljiviji. Marijine osobine kao što su strpljivost, posvećenost, ljubav prema plivanju, predusretljivost, razumevanje kandidata i volja za radom, pomogle su mi da uvidim da je plivanje lepo i da se pomirim sa vodom sa kojom sam godinama "u svađi" Verujem da će moja volja i Marijina veština učenja od mene napraviti odličnog plivača.
Snežana, 32
Menadžer
Već duže vreme imao sam želju da naučim da plivam i na to sam se konačno odlučio. Da bi se neka veština savladala, potreban je i dobar učitelj. Marija svakako to jeste. Kao potpuni početnik, došao sam kod nje sa veoma malo predznanja i kroz časove provedene sa njom, mnogo sam napredovao. Uvek je spremna da sasluša utiske, doda zapažanja, pravovremeno uoči i ukaže na nedostatke, pa krene u njihovo ispravljanje uz veliku dozu strpljenja. Tu je i da ohrabri kada nešto ne ide. Tokom rada, uvk se osećam prijatno i opušteno. Jedan lep drugarski odnos koji doprinosi bržem savladavanju tehnike. Svaki čas proleti u lepom druženju uz konstantni napredak. Marija, hvala ti što si učinila da brzo zavolim plivanje, radujem se svakom narednom treningu i brzo (od nule) dođem do zadovoljavajućeg nivoa plivanja 🙂
Spasoje, 31
Web developer
Nisam sportski tip. Ne volim teretane, grupne treninge tipa pilatesa i joge. Ništa me do sada nije dugo držalo ili zadržalo jer nisam imala volju ni motivaciju na samom startu. Međutim, od kada sam krenula na plivanje kod Marije, prvi put mi fizička aktivnost predstavlja zadovoljstvo. Pred sobom imam novi izazov koji savladam i nakon čega se osećam ispunjeno. Marija je iskusni profesionalac koji svakom pristupa individualno. Meni plivanje predstavlja neku vrstu fizičkog i mentalnog opuštanja.
Bogdana, 48
Univerzitetski profesor
Da hodaš već znaš, napravi još par koraka do ivice bazena, spusti se u vodu. Čekaj, imaš problem sa plivanjem? Marija će ti pomoći da on nestane. Hrabrost je suočavanje sa strahom. Strah od neuspeha zadržava većinu ljudi od ostvarenja svojih snova. Ne budi većina. Imaš ortaka u Mariji, naučićeš da plivaš. Sledi svoje plivačke snove, na tebe je red. Marija, hvala ti.
Hranislav, 44
Konstruktor
Od malena sam imala strah od vode, a kako u svom rodnom gradu nisam imala bazen, bilo je nemoguće suočiti se sa strahom i raditi na tome da ga prevaziđem. Strah je godinama postajao sve veći, ali i želja da pobedim samu sebe. Zahvaljujući Mariji sam uspela u tome... Sada svoj vikend ne mogu da zamislim bez jutarnjih treninga, jer taj sat plivanja je moj beg od problema, svakodnevice, beg u jednu drugu dimenziju u kojoj sam spoznala da mogu biti jača od sebe i svog straha. Veliko hvala Mariji, sjajnom treneru, pedagogu, psihologu i čoveku.
Ivana, 32
Administrativni radnik
Već duži vremenski period planiram da naučim da plivam. Strah mi je bio najveća prepreka. Puno vremena sam potrošila tražeći trenera s kojim bih mogla da počnem saradnju. Nakon prvog telefonskog razgovora sa Marijom, shvatila sam da je ona prava osoba za mene (nisam pogrešila). Ona je profesionalna i predana poslu. Kao potpunom početniku u plivanju, imala je jako puno strpljenja u saradnji samnom. Uvek je dostupna i voljna da reši probleme koji nastaju tokom treninga. Zadovoljna sam uspehom, a rešila sam se najveće prepreke koja se zove STRAH. Ima tu još dosta da se radi, ali uz njenu pomoć ništa nije problem. Sve preporuke...
Dijana, 45
Administrativni radnik
Kada se konačno odvažiš da kreneš na časove plivanja, na prvi čas dolaziš sa nedoumicom i sumnjom u sebe. Neverovatno je koliko svi ti strahovi jako brzo nestanu uz Marijinu pomoć. Treninzi su odlično osmišljeni uz brojne rekvizite i pomagala, tako da polaznik sam sebe zatekne svojim napretkom iz časa u čas. Marija blagovremeno ukazuje na korekcije u tehnici i bodri vas kada uspešno uradite vežbu. Sve uz odličan pristup, malo šale, edukacije, korekcije i priče iz života. Njena ljubav prema plivanju je veoma primetna i prenosi je vama. Bićete motivisani da uspešno završite trening. Njen entuzijazam kada polaznik napreduje je očigledan i samo će vas motivisati još više. Sa treninga odlazite relaksirani i puni energije. Tokom treninga, ona ukazuje na značaj plivanja na zdravlje tela. Motivisan sam da plivanje uvedem u svakodnevni život.
Ivan, 37
IT Stručnjak
Dugo već planiramo i maštamo da naučimo da plivamo. Najveća prepreka bio je strah i to da smo zakasnile. Hvala Mariji što pomera granice i dokazuje da nikad nije kasno kada su volja, želja i trud prisutni. Svaki čas sa njom bio je pravo uživanje. Bodri te, pomaže da prevaziđeš strah od vode i prepustiš se. Treninzi su dobro osmišljeni i prilagođeni tako da daš svoj maksimum. Ujedno i zanimljivi, opuštajući. Iako je u početku delovalo da će nam biti potrebno mnogo vremena, ispostavilo se da i za nekoliko časova može da se ostvari pomak. Ne možemo još uvek da se svrstamo u plivače ali leto je pred nama i imamo domaći zadatak- da nastavimo da primenjujemo naučeno i još više se oslobodimo. Voda je sada naš saveznik za lepši , zdraviji život.
Milena, 29 i Milica, 31
Test konsultant i Laboratorijski tehničar
Već par godina planiram da naučim plivati, ali splet različitih okolnosti su ometale moju, slobodno mogu reći, najveću želju da plivam i uživam u čarima vode. Kao i sve u životu, ubeđena sam da i ovaj momenat tj. period , ostvarene okolnosti, moja žarka želja da naučim plivati i Marija kao zvezda vodilja u ostvarenju moje želje nisu slučajnost. Ona, kao svetlo na kraju tunela, unela je radost i sreću u ovaj period mog života. Smirena, staložena, stručna, posvećena. Neko kome sam beskrajno verovala da mogu. Stvarno me je ubedila da mogu, i da sve može da se nauči.Beskrajno sam joj zahvalna i slobodno mogu da kažem da smo zajedno USPELE. Ima tu još dosta da se uči, radi, usavršava. No, ne brinemnza dalje jer sam pronašla pravu osobu sa kojom ću sve tehnike naučiti i zaokružiti čaroliju zvanu plivanje i uživanje .