Pravila Udruženja

PRE NEGO ŠTO KRENETE NA OBUKU...

ZAKAZIVANJE TERMINA TRENINGA:

Termine treninga usaglašavamo sa raspoloživošću istih. Zbog velikog broja klijenata, ponekad nismo u mogućnosti da u kratkom vremenskom roku prilagodimo vreme po želji i stoga vas molimo za malo strpljenja. Komunikacija sa klijentima obavlja se uglavnom telefonskim putem, preko internet stranice i društvenih mreža.  

 

CENE TRENINGA I NAČINI PLAĆANJA:

Aktuelni cenovnik nalazi se na početnoj strani sajta. Cene grupnih treninga izražene su na bazi 8 treninga na mesečnom nivou. Nije moguće nadoknaditi propuštene treninge van svog termina. Minimalni broj treninga porodičnih, poluindividualnih i individualnih treninga iznosi 4 termina na mesečnom nivou (jedan dolazak nedeljno). Plaćanje se vrši na licu mesta gotovinom, karticom ili uplatom na žiro račun Udruženja istog dana. Podaci za uplatu: Sportsko udruženje Astra Aquatics, ulica Stevana Milovanova 6, Novi Sad. Svrha uplate:Članarina. Broj tekućeg računa Eurobank Direktna banka:150-47189-94. Sa pravnim licima moguće je potpisivanje Ugovora o donaciji, kao i izdavanje gotovinskog računa.

DOLAZAK NA TRENING

Obuka se održava u Hotelu Sole Mio-Sentandrejski put 165, u Novom Sadu. Autobuska linija koja saobraća do samog Hotela je 1e, dok linija broj 1 završava vožnju pre Klisanskog mosta odakle pešice treba nekoliko minuta. Ispred Hotela nalazi se besplatan parking.

Molimo klijente da dođu na trening  desetak minuta ranije kako bi stigli da se presvuku i uđu na bazen. Takođe molimo klijente da se u kompleksu ne zadržavaju duže od 15 minuta nakon treninga. Na recepciji Velnesa dobija se ključ od kasete za ostavljanje stvari. Poželjno je da vredne predmete i ostale dragocenosti ponesete sa sobom na čas. Hotel Sole Mio i Sportsko Udruženje Astra Aquatics NE SNOSE ODGOVORNOST ZA IZGUBLJENE STVARI.  Na prvom času, svi klijenti dobijaju Pristupnicu gde upisuju osnovne kontakt podatke i informacije o eventualnim oboljenjima.

UKOLIKO POSTOJE ODREĐENA DEGENERATIVNA STANJA, MOLIMO DA PRE DOLASKA NA TRENING KONSULTUJETE STRUČNO OSOBLJE KOJE ĆE DATI ODOBRENJE ZA OBUKU PLIVANJA. 

OTKAZIVANJE TRENINGA I POVRAĆAJ NOVCA

Otkazivanje treninga moguće je najkasnije 24 sata pre početka treninga. U suprotnom,  povraćaj novca nije moguć. U slučaju nemogućnosti daljeg pohađanja obuke, preostali broj treninga može se prebaciti na drugu osobu tokom meseca za koji je regulisano plaćanje. 

Follow by Email
Facebook
Instagram
error: Content is protected !!