Pravila Udruženja

PRE NEGO ŠTO KRENETE NA OBUKU...

ZAKAZIVANJE TERMINA TRENINGA:

Termine treninga usaglašavamo sa raspoloživošću istih. Zbog velikog broja klijenata, ponekad nismo u mogućnosti da u kratkom vremenskom roku prilagodimo vreme po želji i stoga vas molimo za malo strpljenja. Komunikacija sa klijentima obavlja se uglavnom telefonskim putem, preko internet stranice i društvenih mreža.  

 

CENE TRENINGA I NAČINI PLAĆANJA:
  • Aktuelni cenovnik nalazi se na početnoj strani sajta.  Nije moguće nadoknaditi propuštene treninge van svog termina. Minimalni broj  porodičnih, poluindividualnih i individualnih treninga iznosi 4 termina na mesečnom nivou (jedan dolazak nedeljno). Plaćanje se vrši  ISKLJUČIVO uplatom na žiro račun Udruženja najkasnije 2 dana nakon POTVRDE PRIJEMA za programe U CELOSTI ZA MESEC TOKOM KOJEG DOLAZITE NA TRENINGE. Važna napomena: U suprotnom, smatramo da ste odustali od obuke. U slučaju Vašeg otkazivanja nekog od treninga,  iznos Vam se ne vraća. U slučaju našeg otkazivanja, iznos će Vam biti vraćen ili nadoknađen u terminima koji odgovaraju obema stranama.
    Podaci za uplatu: Sportsko udruženje Astra Aquatics, ulica Stevana Milovanova 6, Novi Sad. Svrha uplate: Članarina. Broj tekućeg računa Eurobank Direktna banka:150-47189-94.  Ukoliko  iznos nije regulisan u navedenom roku, smatramo da ste odustali od obuke. Sa pravnim licima moguće je potpisivanje Ugovora o donaciji, kao i izdavanje gotovinskog računa. 

DOLAZAK NA TRENING

Obuka se održava u Hotelu Sole Mio-Sentandrejski put 165, u Novom Sadu. Autobuska linija koja saobraća do Hotela je 1j. Ispred Hotela nalazi se besplatan parking.

Na trening je potrebno poneti: papuče, kupaći kostim, peškir, penu za kupanje (opciono). Molimo klijente da dođu na trening  desetak minuta ranije kako bi stigli da se presvuku i uđu na bazen. Takođe molimo klijente da se u kompleksu ne zadržavaju duže od 15 minuta nakon treninga. Na recepciji Velnesa dobija se ključ od kasete za ostavljanje stvari. Poželjno je da vredne predmete i ostale dragocenosti ponesete sa sobom na čas. Hotel Sole Mio i Sportsko Udruženje Astra Aquatics NE SNOSE ODGOVORNOST ZA IZGUBLJENE STVARI.  Na prvom času, svi klijenti dobijaju Pristupnicu gde upisuju osnovne kontakt podatke i informacije o eventualnim oboljenjima.

UKOLIKO POSTOJE ODREĐENA DEGENERATIVNA STANJA, MOLIMO DA PRE DOLASKA NA TRENING KONSULTUJETE STRUČNO OSOBLJE KOJE ĆE DATI ODOBRENJE ZA OBUKU PLIVANJA. 

Follow by Email
Facebook
Instagram
error: Content is protected !!