Pravila Udruženja

PRE NEGO ŠTO KRENETE NA OBUKU...

ZAKAZIVANJE TERMINA TRENINGA:

Termine treninga usaglašavamo sa raspoloživošću istih. Zbog velikog broja klijenata, ponekad nismo u mogućnosti da u kratkom vremenskom roku prilagodimo vreme po želji i stoga vas molimo za malo strpljenja. Komunikacija sa klijentima obavlja se uglavnom telefonskim putem, preko internet stranice i društvenih mreža.  

 

CENE TRENINGA I NAČINI PLAĆANJA:

Aktuelni cenovnik nalazi se na početnoj strani sajta. Cene grupnih treninga izražene su na bazi 8 treninga na mesečnom nivou. Nije moguće nadoknaditi propuštene treninge van svog termina. Minimalni broj  porodičnih, poluindividualnih i individualnih treninga iznosi 4 termina na mesečnom nivou (jedan dolazak nedeljno). Plaćanje se vrši na licu mesta gotovinom, karticom ili uplatom na žiro račun Udruženja U CELOSTI ZA MESEC TOKOM KOJEG DOLAZITE NA TRENINGE. Podaci za uplatu: Sportsko udruženje Astra Aquatics, ulica Stevana Milovanova 6, Novi Sad. Svrha uplate:Članarina. Broj tekućeg računa Eurobank Direktna banka:150-47189-94. Sa pravnim licima moguće je potpisivanje Ugovora o donaciji, kao i izdavanje gotovinskog računa. 

DOLAZAK NA TRENING

Obuka se održava u Hotelu Sole Mio-Sentandrejski put 165, u Novom Sadu. Autobuska linija koja saobraća do samog Hotela je 1e, dok linija broj 1 završava vožnju pre Klisanskog mosta odakle pešice treba nekoliko minuta. Ispred Hotela nalazi se besplatan parking.

Na trening je potrebno poneti: papuče, kupaći kostim, peškir, penu za kupanje (opciono). Molimo klijente da dođu na trening  desetak minuta ranije kako bi stigli da se presvuku i uđu na bazen. Takođe molimo klijente da se u kompleksu ne zadržavaju duže od 15 minuta nakon treninga. Na recepciji Velnesa dobija se ključ od kasete za ostavljanje stvari. Poželjno je da vredne predmete i ostale dragocenosti ponesete sa sobom na čas. Hotel Sole Mio i Sportsko Udruženje Astra Aquatics NE SNOSE ODGOVORNOST ZA IZGUBLJENE STVARI.  Na prvom času, svi klijenti dobijaju Pristupnicu gde upisuju osnovne kontakt podatke i informacije o eventualnim oboljenjima.

UKOLIKO POSTOJE ODREĐENA DEGENERATIVNA STANJA, MOLIMO DA PRE DOLASKA NA TRENING KONSULTUJETE STRUČNO OSOBLJE KOJE ĆE DATI ODOBRENJE ZA OBUKU PLIVANJA. 

OTKAZIVANJE TRENINGA I POVRAĆAJ NOVCA

Otkazivanje treninga moguće je najkasnije 24 sata pre početka treninga. U suprotnom,  povraćaj novca nije moguć. U slučaju nemogućnosti daljeg pohađanja obuke, preostali broj treninga može se prebaciti na drugu osobu tokom meseca za koji je regulisano plaćanje. 

Follow by Email
Facebook
Instagram
error: Content is protected !!